<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Menjejaki Jutawan Senyap

Mac 02, 2018

Menjejaki Jutawan Senyap

Assalamualaikum
Anda pernah baca buku 'Menjejaki Jutawan Senyap' karya Dato' Dr Hj Rusly Abdullah (Chef Li)?

Secara ringkasnya, buku ini menceritakan tentang pengalaman beberapa orang yang telah berjaya dalam bidang perniagaan. From zero to hero. 

Selain daripada buku 'Menjejaki Jutawan Senyap', ada beberapa lagi buku hasil karya Chef Li yang sangat menarik untuk dibaca. Antaranya:
  • Aku Tak Nak Miskin
  • Biar Kecil Asalkan Berhasil
  • Petunjuk Jalan Kekayaan
  • OKB - Orang Kaya Bertakwa


Semua buku-buku tersebut memang memberi inspirasi kepada pembaca terutamanya bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan. 

Tapi...kalau masih tidak ada buku tersebut juga tidak mengapa kerana jika anda menyertai Talk Show 'Menjejaki Jutawan Senyap', anda berpeluang untuk berjumpa sendiri dengan Chef Li.

Dengan menyertai Talk Show ini, anda boleh berbincang dan berkongsi luahan hati untuk menilai di mana kekurangan diri yang menghalang kejayaan sebagai usahawan berjaya.


Apa manafaat Talk Show atau program ini?
  • Dapat mengenali 7 ciri jutawan senyap
  • Mengetahui apa yang tersirat disebalik jutawan senyap
  • Mengetahui langkah untuk memulakan bisnes ke arah menjadi jutawan
  • Mendapat tips-tips penting untuk mengelak perangkap yang meruntuhkan perniagaan.
Anda harus belajar dari mereka yang arif tentang selok belok perniagaan. Cara yang terbaik adalah dengan mencari mentor atau belajar dari mereka yang telah membuktikan bahawa mereka adalah usahawan berjaya.

Jadi, tunggu apa lagi. Jangan lepaskan peluang keemasan untuk belajar dengan lebih mendalam tentang ilmu perniagaan dan keusahawanan.

Cepat, cepat...jangan lambat lambat.
Maklumat tentang tempat dan masa, sila rujuk di bawah. Jangan lupa hubungi wakil kami untuk book tempat.

3 Mac 2018 (9.30am - 12.00 pm)
Kuala Terengganu
Najib : 012 9460634

4 Mac 2018 (8.00pm - 11.00pm)
Kota Bharu
Prof Aziz : 013 9829918

5 Mac 2018 (8.00pm - 11.00pm)
Besut
Shukri : 019 9858811

9 Mac 2018 (10.00am - 1.00pm)
Johor Bahru
Muslim : 017 7762677

10 Mac 2018 (10.00am - 1.00pm)
Melaka
Faris : 013 3987699

11 Mac 2018 (10am - 1.00pm)
Setapak
Fauzal : 018 7700047

11 Mac 2018 (3.00 pm - 7.00 pm)
Seksyen 7, Shah Alam
Mastor : 013 6842835

12 Mac 2018 (10.00 am - 1.00 pm)
Bangi
Faisal : 016 6098494

13 Mac 2018 (10.00 am - 1.00 pm)
Seremban
Dr Karim 019 6220620

Yuran : Percuma
***Tempat adalah terhad

Sekian. Wassalam.



Label:

8 Ulasan:

Di 3/02/2018 06:33:00 PTG, Blogger dear anies berkata...

sy bc sekali lalu je dulu ms kt pesta buku🙈

 
Di 3/02/2018 06:34:00 PTG, Blogger dear anies berkata...

sis maaf ya hadiah blom pos lg🙏🙏🙏🙏

 
Di 3/02/2018 08:42:00 PTG, Blogger nohas berkata...

bagus utk cari ilmu bisnes..percuma lg...

 
Di 3/03/2018 03:56:00 PG, Anonymous Amir Mazlan berkata...

ingat nak cari jugak buku chef li ni tapi jarang-jarang pulak jumpa kat kedai buku. selalu yang biasa nampak buku motivasi dr. tuah..

 
Di 3/03/2018 10:41:00 PG, Blogger Hans berkata...

wah
macam menarik buku nih

 
Di 3/03/2018 09:47:00 PTG, Blogger mrhanafi berkata...

saya suka penulisan dia nie..

 
Di 3/06/2018 09:25:00 PTG, Blogger hainom OKje berkata...

Wahhhh.....mcm nak start bisness je tu nampaknya ....Apa pun moga berjaya ye FS

 
Di 3/11/2018 10:53:00 PG, Blogger Khir Khalid berkata...

Saya ada buku2 dia.. mmg suka baca buku2 mcm ni utk personal development. Antara insan berjaya yg saya kagumi. Thanks sharing Fidah.

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama