Februari 20, 2018

11 ulasan:

  1. hahahahah... saya panggil abang eh eh... mana ada hahaha

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Betul tu Pak Cik WP. Kena panggil dengan panggilan yv baik2

      Padam
  3. dah kahwin nanti nak suruh wife panggil B jer
    bagi saya panggilan B tu sweet gila
    hahaha

    BalasPadam
  4. Terpulanglah nak panggil apa janji bahagia hahahaha....

    BalasPadam
  5. p/s sy dah pos hadiah. in case x smpi lbh 2 mggu beritau sy ya

    BalasPadam
  6. Belum ada idea lagi nak panggil apa. Atas pelamin nanti la fikir.hahaha

    BalasPadam
  7. abang yg paling common..oppa tu..hehe..

    BalasPadam
  8. aduh hai...
    macam2 hahaha
    yg tang B tu kalau marah kot jadi 4 huruf
    bahaya jugak tu....
    lebih baik abang rasanya
    barulah ada lafazkan khalimah cintamu
    hahaha...tgh viral jgk tu

    BalasPadam
  9. saya pernah dipanggil ayang,hoi dan nama sebenar .

    so sweet sehingga saya terasa pahit sekarang ini...

    BalasPadam

Google+ Followers

Pengikut