<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Panggilan Isteri Untuk Suami

Februari 20, 2018

Panggilan Isteri Untuk Suami




















Ehem...korang panggil apa? : D

Credit : Sumber








Label:

11 Ulasan:

Di 2/20/2018 11:31:00 PG, Blogger dear anies berkata...

hahahahah... saya panggil abang eh eh... mana ada hahaha

 
Di 2/20/2018 04:18:00 PTG, Blogger Warisan Petani berkata...

panggil yang baik2 okaylah.

 
Di 2/20/2018 06:05:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Abang...okey la tu..
#versimanja

 
Di 2/20/2018 06:05:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Betul tu Pak Cik WP. Kena panggil dengan panggilan yv baik2

 
Di 2/20/2018 10:37:00 PTG, Blogger Hans berkata...

dah kahwin nanti nak suruh wife panggil B jer
bagi saya panggilan B tu sweet gila
hahaha

 
Di 2/21/2018 11:47:00 PG, Blogger Mrs. A berkata...

Terpulanglah nak panggil apa janji bahagia hahahaha....

 
Di 2/21/2018 04:33:00 PTG, Blogger dear anies berkata...

p/s sy dah pos hadiah. in case x smpi lbh 2 mggu beritau sy ya

 
Di 2/22/2018 06:33:00 PTG, Blogger SalbiahM berkata...

Belum ada idea lagi nak panggil apa. Atas pelamin nanti la fikir.hahaha

 
Di 2/23/2018 09:52:00 PG, Blogger nohas berkata...

abang yg paling common..oppa tu..hehe..

 
Di 2/23/2018 05:41:00 PTG, Blogger Hasliynda Umairah berkata...

aduh hai...
macam2 hahaha
yg tang B tu kalau marah kot jadi 4 huruf
bahaya jugak tu....
lebih baik abang rasanya
barulah ada lafazkan khalimah cintamu
hahaha...tgh viral jgk tu

 
Di 3/01/2018 10:00:00 PTG, Blogger mrhanafi berkata...

saya pernah dipanggil ayang,hoi dan nama sebenar .

so sweet sehingga saya terasa pahit sekarang ini...

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama