<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Malam di Kuala Lumpur

Mac 24, 2016

Malam di Kuala Lumpur


Cahaya.....
Di tengah kota raya
Mempersona
Mengasyikan mata

Di sini...
Setia menanti
Biar malam berganti hari
Walau musim berlalu pergi

Gambar di rakamkan pada hari ini @ 24 Mac 2016, 8.15pm.
Sebelum Mak muntah hijau sebab dari pagi tengok slides presentation, baiklah Mak cuci mata tengok lampu...huhu

Semoga segala urusan kita dipermudahkan.
Minta maaf juga kerana belum berkesempatan untuk bw.
In shaa Allah, jika ada kelapangan waktu, saya akan singgah di blog kawan-kawan :)


Sekian. Wassalam.












Label:

28 Ulasan:

Di 3/24/2016 10:13:00 PTG, Blogger Mang Lembu berkata...

salam sehat dan ceria selalu, salam untuk sahabat di Kuala lumpur yea

 
Di 3/24/2016 10:29:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Salam juga untuk sahabat-sahabat di sana. Dan jangan lupa tak dikirim sepeket ubi cilembu :)

 
Di 3/25/2016 07:04:00 PG, Blogger Hanafi Abdullah berkata...

Kuala Lumpur adalah tempat yang menarik untuk hiburan..nak pergi ke KL juga nanti..

 
Di 3/25/2016 08:25:00 PG, Blogger Dunia Zumal berkata...

Bulan 4 nanti Zumal pun nak terjah KL juga ^-^

 
Di 3/25/2016 08:55:00 PG, Blogger Unknown berkata...

Ada keinginan untuk pergi ke negeri jiran sana huhu

 
Di 3/25/2016 11:12:00 PG, Anonymous raihanah berkata...

welcome to kl puan

 
Di 3/25/2016 12:59:00 PTG, Blogger Anisayu Nastutik berkata...

Cahaya kota
Punya arti warna
Maaf selalu ada
Tulus setulus hati berkata...

 
Di 3/25/2016 09:54:00 PTG, Blogger paridah berkata...

KL DISINARI LAMPU BERGEMERLAPAN SELALU..LEKA MERENUNG INDAHNYA...

 
Di 3/26/2016 07:10:00 PG, Blogger OKje berkata...

Haha...banyak kerja ye FS....
Gitulah kalau bekerja kan tanggungjawab dengan majiksn harus dilaksanakan. Tanggung jerlah muntah hijau tu hihi....

Jarang sangatlah ke KL memalam

 
Di 3/26/2016 09:02:00 PG, Blogger Unknown berkata...

Cantik juga view KL waktu malam ya, kalau lepak kat Dataran Merdeka pun syok tengok views

 
Di 3/27/2016 08:18:00 PTG, Blogger Jari Manis berkata...

mlm di KL mmg cantik

 
Di 3/27/2016 08:18:00 PTG, Blogger Jari Manis berkata...

dah terima lom ole2 dari JM

 
Di 3/27/2016 08:27:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Aiseh...mungkin dialamat rumah lama. Nanti saya check. Thanks banyak :)

 
Di 3/27/2016 08:28:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Saya suka tengok kerlipan lampu neon...
Waaahhhh...gitew :D

 
Di 3/27/2016 08:29:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Lama dah tak tengok lampu kat Dataran Merdeka.
Cun jugak area tu kalau malam2

 
Di 3/27/2016 08:31:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Kalau tak ada benda...memang tak ada kerja nak duduk situ sampai malam2. Baiklah balik rumah rehat2...hihi
Sorry Mak..lama tak ke sana... :(

 
Di 3/27/2016 08:32:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Cantik Kak...hilang siket penat bila dapat tgk lampu sambil ambik2 gambar. Thanks Kak PI :)

 
Di 3/27/2016 08:35:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Cantik penuh warna
Mempersona pandangan mata
Namun jangan terleka

 
Di 3/27/2016 08:36:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanka Raihanah.
Sorry..lama dah tak ke sana... :(

 
Di 3/27/2016 08:37:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Silah datang ke sini Zee...
Melihat2 negara jiran

 
Di 3/27/2016 08:37:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Business trip ke Zumal..
Jemput datang kl.. :)

 
Di 3/27/2016 08:38:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Betul tu...boleh shopping sekali :)

 
Di 3/28/2016 12:00:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Banyak rezeki saya di bumi KL ini... walau pelbagai cabaran tetap teguh berlari... subhanallah walhamdulillah. Semoga segala urusan Fidah berjln lancar dan sukses... aamiin... :)

 
Di 3/28/2016 06:00:00 PTG, Blogger nohas berkata...

memalam masih di ofis, perkara biasa..huhu..kluar cerah, balik gelap..

 
Di 3/29/2016 05:09:00 PTG, Blogger Dunia Zumal berkata...

Lebih kurang macam tu la

 
Di 3/30/2016 01:22:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Moga perjalanan nanti dipermudahkan..aamiin

 
Di 5/31/2016 09:47:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Aamiin....thanks Khir.
Kuala Lumpur...kotaraya penuh cabaran

 
Di 5/31/2016 09:48:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Best rasanya kalau sampai rumah masih dapat tengok cahaya matahari...

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama