March 20, 2016

Pre-Birthday Party

Assalamualaikum

Zaman sekarang ni bukan saja ada pre-wedding photos, pre-birthday party pun dah ada...hihi :)

Afiq dan sepupunya

Birthday Afiq, sepatutnya diraikan pada bulan April. Akan tetapi, setiap hari anak saya akan bertanya..

"Mama, dah bulan April ke belum. Bila nak buat birthday party untuk Afiq?".. Dan setiap hari anak saya mahukan kek harijadinya :)

Al kisahnya semalam balik ke kampung suami di Temerloh, jadi dapatlah berjuma dengan ramai sedara mara dan sepupu-sepupu Afiq. Dah alang-alang ramai, best juga kalau buat majlis harijadi kecil-kecilan sambil makan kek.

Nasib baik sempat ke kedai kek di Temerloh petang semalam. Beli di Kedai Kek Kak Yah, yang terletak betul-betul di bandar Temerloh. Dapatlah Mak beli kek bergambar Ultraman. Sedap juga keknya....Mak suka :)

Moga anak saya Afiq dipanjangkan umur, menjadi anak yang soleh dan dimurahkan rezeki selalu. Aamiin.

Sekian. Wassalam.

Garfield pic: google




13 comments:

  1. jika memang ada pre birthday, tentu jadipeluang emas bagi para fotografer untuk menyediakan layanan foto pre birthday pasty dong yah

    ReplyDelete
  2. Beberapa minggu lagi saya juga akan ulang tahun tidak berharap ada prebrithday sih cuma berharap ada kejutan saja hahah

    ReplyDelete
  3. HAPPY BIRTHDAY AFIQ...SAMBUT BDAY DGN SEPUPU SEPAPAT YG RAMAI TNTU LBH CERIA SUASANANYA KAN.

    ReplyDelete
  4. Pre Birthday party
    Make happy-happy
    All family
    And nice always day...

    ReplyDelete
  5. happy bday afiq, jadi anak soleh ya

    ReplyDelete
  6. Ok juga pre birthday... sampai waktu birthday boleh celebrate lagi hihii... in shaa Allah, moga menjadi anak yg soleh dan sukses dunia akhirat... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  7. Selamat ya buat Afiq, semoga sehat selalu, gembira, dan berhasil meraih cita-cita.

    ReplyDelete
  8. Wah Afiq tak sabar2 nak sambut birthday yer. Happy becoming birthday Afiq ^-^

    ReplyDelete
  9. pekabar?? hihi lama tak menjenguk..
    wahh birthday pun dah ada pre ye?? hehehe.. takpelah happy kan anak2 kan...happy birthday Afiq.. :)

    ReplyDelete
  10. cute Afiq..nanti ada jg birthday party yg betul2..hihi..takpe, tempat lain2..

    ReplyDelete
  11. hahah..boleh sis pre bisday pun boleh..
    janji meriah sambut bsama2 sepupu sepapat :)

    ReplyDelete
  12. sebut tentang pre-wedding..hati saya dah berdebar-debar pulak

    ReplyDelete
  13. Hepy Bezday Afiq....moga makbul doa ibu.
    Bila sambut reramai kek pun termakan FS, kalau kat rumah kang kejung dlm fridge hihi..

    ReplyDelete