March 01, 2016

Enjoy Dulu

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Satu tugasan penting berjaya diselesaikan tadi.
Saja nak tulis kat sini...hoyey...Merdeka!
Malam ni Mak nak gantung kuali..tak masak. Nak celebrate kat luar :D
Rasa macam baru habis exam pun ada ni.


Assignment ini sebenarnya bermula Disember lalu. Memang banyak cabaran kerana dalam masa yang sama, ada banyak juga hal-hal lain yang berlaku. Ayah mertua saya meninggal dunia, saya berpindah rumah, anak sakit dan dirawat di hospital dan ada masa-masa tertentu suami pergi out-station dan saya harus menguruskan rumah dan anak-anak bersendirian..:(

Alhamdulillah. Dengan pertolongan Allah, asssignment dah selesai. Mungkin ada beberapa hal yang kena 'follow-up' atau akan bermula lagi assignment baru.
Tak pe lah. Esok aje lah Mak pikir sebab hari ni nak enjoy dulu....


Sekian.
Wassalam.




27 comments:

  1. alhamdulillah Fidah mesti rasa lega kan, kalau dekat boleh kaknoor belanja mkn luaw jugak ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..lega rasanya.
      P/s: kalau nak belanja, mesti yang Kak Noor masak :D

      Delete
  2. Tahniah FS.....bukan main happy lagi mak ye....
    Mak dapat merasainya tu....maklumlah fefeeling mak mak ni kan haha....

    Gitulah namanya hidup FS, selagi kita hidup, kita masih ada harapan sepatah kata Prof Steven Hawking...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Mak..selagi kita hidup selagi itu kita masih ada harapan.

      P/s : ehem...romantiknya profile pic baru

      Delete
  3. Alhamdulilah....tahniah dpt menyettlekan assignment.
    Mak dapat rasakan kegembiraan awak tu FS. Maklumlah mak mak punya feeling hihi...

    Itulah kehidupan namanya FS. Selagi ada hidup disitu ada harapan....sepatah kata Prof Steven Hawking

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lega sangat2 rasanya.
      Wknd ni boleh bawak anak jalan2 tanpa perlu risau pasal kekangan masa..cewah

      Delete
  4. Alhamdulillah, bawa enjoy aja ya miss semuanya akan baik-baik saja :D

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah tahniah u, enjoy enjoy ya

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH DH SELESAI ASSIGNMNT WALAU BANYK MSLH MENGGANGGU TRPKSA DILEPASI...SYUKUR KPD-NYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur Alhamdulillah. Banyak juga proses yg dipermudahkan hari tu. Alhamdulillah

      Delete
  7. hehehe angkat tangan dan jerit gaya Nora Danish...
    kita enjoy! \o/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww..Nora Danish youuuu
      Nora bagi 5 bintang :)

      Delete
  8. salam..
    moga mudahkan segala urusannya..harap ada yang akan sudi membantu ringakan bebab nanti..

    mga beri kesihatan yang baik ya sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga segala urusan kita semua dipermudahkan. Aamiin..aamiin
      Thanks

      Delete
  9. hati mau kuat dan semangat mesti waja..alfatihah buat bapa mertua fidah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang2..rasa nak rebah pun ada..huhu
      Alhamdulillah, banyak perkara yg dipermudahkan.

      Delete
  10. Alhamdulillah... teringat perkataan merdeka tu mula2 lepas kertas akhir SRP dulu... belum result lagi dah declare merdeka hahaa..

    Selamat berenjoy ye... have fun!.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu2...Lepas exam selalunya tak peduli sgt pasal result. Yang penting dah habis dan Merdeka!

      Delete
  11. salam takziah buat arwah bapa mertua

    ReplyDelete
  12. betul sis.. semuanya akan begitu indah setelah kita mengalami sesuatu yang memang diluar dugaan kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Kadang2, pertolonga dari Allah tak terjangka banyaknya.
      Salam kenal :)

      Delete
  13. hoye hoyee..Tahniah ye Fidah..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers