March 24, 2016

Malam di Kuala Lumpur


Cahaya.....
Di tengah kota raya
Mempersona
Mengasyikan mata

Di sini...
Setia menanti
Biar malam berganti hari
Walau musim berlalu pergi

Gambar di rakamkan pada hari ini @ 24 Mac 2016, 8.15pm.
Sebelum Mak muntah hijau sebab dari pagi tengok slides presentation, baiklah Mak cuci mata tengok lampu...huhu

Semoga segala urusan kita dipermudahkan.
Minta maaf juga kerana belum berkesempatan untuk bw.
In shaa Allah, jika ada kelapangan waktu, saya akan singgah di blog kawan-kawan :)


Sekian. Wassalam.












28 comments:

  1. salam sehat dan ceria selalu, salam untuk sahabat di Kuala lumpur yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam juga untuk sahabat-sahabat di sana. Dan jangan lupa tak dikirim sepeket ubi cilembu :)

      Delete
  2. Kuala Lumpur adalah tempat yang menarik untuk hiburan..nak pergi ke KL juga nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...boleh shopping sekali :)

      Delete
  3. Bulan 4 nanti Zumal pun nak terjah KL juga ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Business trip ke Zumal..
      Jemput datang kl.. :)

      Delete
    2. Moga perjalanan nanti dipermudahkan..aamiin

      Delete
  4. Ada keinginan untuk pergi ke negeri jiran sana huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silah datang ke sini Zee...
      Melihat2 negara jiran

      Delete
  5. Replies
    1. Thanka Raihanah.
      Sorry..lama dah tak ke sana... :(

      Delete
  6. Cahaya kota
    Punya arti warna
    Maaf selalu ada
    Tulus setulus hati berkata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik penuh warna
      Mempersona pandangan mata
      Namun jangan terleka

      Delete
  7. KL DISINARI LAMPU BERGEMERLAPAN SELALU..LEKA MERENUNG INDAHNYA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik Kak...hilang siket penat bila dapat tgk lampu sambil ambik2 gambar. Thanks Kak PI :)

      Delete
  8. Haha...banyak kerja ye FS....
    Gitulah kalau bekerja kan tanggungjawab dengan majiksn harus dilaksanakan. Tanggung jerlah muntah hijau tu hihi....

    Jarang sangatlah ke KL memalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak ada benda...memang tak ada kerja nak duduk situ sampai malam2. Baiklah balik rumah rehat2...hihi
      Sorry Mak..lama tak ke sana... :(

      Delete
  9. Cantik juga view KL waktu malam ya, kalau lepak kat Dataran Merdeka pun syok tengok views

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama dah tak tengok lampu kat Dataran Merdeka.
      Cun jugak area tu kalau malam2

      Delete
  10. Replies
    1. Saya suka tengok kerlipan lampu neon...
      Waaahhhh...gitew :D

      Delete
  11. Replies
    1. Aiseh...mungkin dialamat rumah lama. Nanti saya check. Thanks banyak :)

      Delete
  12. Banyak rezeki saya di bumi KL ini... walau pelbagai cabaran tetap teguh berlari... subhanallah walhamdulillah. Semoga segala urusan Fidah berjln lancar dan sukses... aamiin... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin....thanks Khir.
      Kuala Lumpur...kotaraya penuh cabaran

      Delete
  13. memalam masih di ofis, perkara biasa..huhu..kluar cerah, balik gelap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best rasanya kalau sampai rumah masih dapat tengok cahaya matahari...

      Delete

Google+ Followers

Followers