<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: 2x

Februari 05, 2015

2x

Assalamualaikum



Tak tau lah apa masalahnya dengan handphone saya kali ni. Setiap kali blogwalking (BW) dan mengomen guna HP, mesti akan ter published 2x walaupun sudah pastikan butang publish tu ditekan sekali saja.

Mungkin disuruh duduk diam-diam kot....dan kalau nak BW hanya boleh guna notebook sahaja....

Atau pun..HP saya ni dah mula buat hal..(sambil menjeling kepada iklan handphone...huhu)

Apa-apa pun, kalau komen saya kelihatan muncul 2x di mana-mana blog, minta tolong owner/admin blog delete salah satunya ya...kalau nak delete kedua-duanya pun tak pe jugak...huk..huk..:'(

Sekian. Wassalam.

Pic: Google

Label:

25 Ulasan:

Di 2/05/2015 09:20:00 PG, Blogger SalbiahM berkata...

hehe..takpelah kak.bukan blogger biasanya suka orang komen banyak-banyak ke?kalau saya, Ok je..tak kisah pun. ;)

 
Di 2/05/2015 10:32:00 PG, Blogger Lynn Munir berkata...

Memang gitu kadang jadinya Fidah. Saya pun dah banyak kali kena perkara yang sama.

 
Di 2/05/2015 11:13:00 PG, Blogger Cilembu thea berkata...

ngga apapun itu mah akak, biasanya akak sedang bersemangat 2x, jika hal tersebut terjadi,pasti sedang banyak ringgitnya kan?

 
Di 2/05/2015 11:55:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Kadang-kadang tu, malu jugak..Ape hal keluar sampai 2x..
Kalau komen yang kita bagi tu best2 tak pe lar jugak....kalau komen yang orang ingat 'hampeh'...eerrmmm

 
Di 2/05/2015 11:56:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Memang boleh jadi macam tu ke Kak Lynn?...1st time jadi macam ni..cuak jugak

 
Di 2/05/2015 04:31:00 PTG, Blogger Ridha Harwan berkata...

Ngomong-ngomong, waktu buka blog tarjiem lewa hp, berat gak yah

 
Di 2/05/2015 04:43:00 PTG, Blogger Kyla Pearlisha berkata...

huhuh xpe.2x komen pon ok je huhu

 
Di 2/05/2015 04:54:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Semangatnya sudah pun hilang Mang....
Ringgit nya juga masih belum cukup..(sedang di kumpul)...

 
Di 2/05/2015 05:20:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Ok saja Mr Ridha... :)

 
Di 2/05/2015 05:21:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Malu gak..kadang2 rasa buat senak aje kat blog orang...
kalau kat blog sendiri tak pe jugak..hehe

 
Di 2/05/2015 08:44:00 PTG, Blogger Aldino Sya berkata...

hehehe... mungkin Kak Fidah kurang sedikit sabar sj nunggu load ...

 
Di 2/05/2015 08:49:00 PTG, Blogger Aldino Sya berkata...

kalo adajalan Kak Fidah..? berat tidak?..
soalnya di atapnya masih ada lori tangki..hihihihi

 
Di 2/05/2015 08:51:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Tak tau la...sy dh pastikan cuma tekan button 'publish' tu sekali..
okey...selepas ni..akan lebih bersabar...
Thanks ya Jenk :)

 
Di 2/05/2015 08:52:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Semuanya ringan....kecuali blog saya..huhu

 
Di 2/05/2015 11:04:00 PTG, Blogger Ibrahim M.Pd.I berkata...

itu karana koneksi barang kali mbak, saya juga sering seperti itu kalau comen melalui fitur blogger :D

 
Di 2/05/2015 11:32:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Mungkin juga...masih sedang cari apa sebabnya..masalahnya kalau komentar guna komputer/notebook tak ada masalah yg begini...

Thanks tips nya Mr Ibrahim :)

 
Di 2/05/2015 11:57:00 PTG, Blogger hainom OKje berkata...

Nampaknya tu mmg mcm sengaja cari pasal nak hp baru tu FS hihi....
Alah ....beli je le kalau dah teringin sangat tu. Reward tuk diri sendiri dah penat penat kerja ....

 
Di 2/06/2015 02:59:00 PG, Anonymous Hero Borneo berkata...

tak pe..masalah teknikal biasa tu.resetkan HP atau beli baru

 
Di 2/06/2015 09:38:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alasan....hehe :D

 
Di 2/06/2015 09:46:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Reset dulu lah...hehe..Jimat dan senang kira :)
Thanks HB

 
Di 2/08/2015 09:47:00 PG, Blogger paridah berkata...

xpalh fidah untung tu..zahir dua tanda ingatan...bagus juga kan..

 
Di 2/08/2015 12:46:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Tak pe.. 10 x pun takpe.. ok je hihii.. :D :D

 
Di 2/09/2015 09:13:00 PG, Blogger Cetusan Minda berkata...

hanpone merajuk tu sbb tuannya dah jeling 22 pone baru ... heeeee

 
Di 2/09/2015 09:43:00 PG, Blogger Cik Zaza berkata...

saya tak pernah BW guna handphone.. kak fidah komen di blog saya ok saja..

 
Di 2/10/2015 04:03:00 PTG, Blogger nove hasanah berkata...

cup..cup...
itu artinya mbak minta hp baru saja, hihi....
tapi kok kalau di blog saya tidak double comments tuh :D

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama