<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Pre-Birthday Party

Mac 20, 2016

Pre-Birthday Party

Assalamualaikum

Zaman sekarang ni bukan saja ada pre-wedding photos, pre-birthday party pun dah ada...hihi :)

Afiq dan sepupunya

Birthday Afiq, sepatutnya diraikan pada bulan April. Akan tetapi, setiap hari anak saya akan bertanya..

"Mama, dah bulan April ke belum. Bila nak buat birthday party untuk Afiq?".. Dan setiap hari anak saya mahukan kek harijadinya :)

Al kisahnya semalam balik ke kampung suami di Temerloh, jadi dapatlah berjuma dengan ramai sedara mara dan sepupu-sepupu Afiq. Dah alang-alang ramai, best juga kalau buat majlis harijadi kecil-kecilan sambil makan kek.

Nasib baik sempat ke kedai kek di Temerloh petang semalam. Beli di Kedai Kek Kak Yah, yang terletak betul-betul di bandar Temerloh. Dapatlah Mak beli kek bergambar Ultraman. Sedap juga keknya....Mak suka :)

Moga anak saya Afiq dipanjangkan umur, menjadi anak yang soleh dan dimurahkan rezeki selalu. Aamiin.

Sekian. Wassalam.

Garfield pic: google




Label: ,

13 Ulasan:

Di 3/21/2016 03:36:00 PG, Blogger Mang Lembu berkata...

jika memang ada pre birthday, tentu jadipeluang emas bagi para fotografer untuk menyediakan layanan foto pre birthday pasty dong yah

 
Di 3/21/2016 09:03:00 PG, Blogger Unknown berkata...

Beberapa minggu lagi saya juga akan ulang tahun tidak berharap ada prebrithday sih cuma berharap ada kejutan saja hahah

 
Di 3/21/2016 10:25:00 PG, Blogger paridah berkata...

HAPPY BIRTHDAY AFIQ...SAMBUT BDAY DGN SEPUPU SEPAPAT YG RAMAI TNTU LBH CERIA SUASANANYA KAN.

 
Di 3/21/2016 10:41:00 PG, Blogger Anisayu Nastutik berkata...

Pre Birthday party
Make happy-happy
All family
And nice always day...

 
Di 3/21/2016 05:24:00 PTG, Anonymous Raihanah Ahmad berkata...

happy bday afiq, jadi anak soleh ya

 
Di 3/22/2016 12:53:00 PG, Blogger Khir Khalid berkata...

Ok juga pre birthday... sampai waktu birthday boleh celebrate lagi hihii... in shaa Allah, moga menjadi anak yg soleh dan sukses dunia akhirat... aamiin.. :)

 
Di 3/23/2016 12:20:00 PTG, Blogger Akhmad Muhaimin Azzet berkata...

Selamat ya buat Afiq, semoga sehat selalu, gembira, dan berhasil meraih cita-cita.

 
Di 3/23/2016 12:48:00 PTG, Blogger Dunia Zumal berkata...

Wah Afiq tak sabar2 nak sambut birthday yer. Happy becoming birthday Afiq ^-^

 
Di 3/23/2016 06:01:00 PTG, Blogger AtieYusof berkata...

pekabar?? hihi lama tak menjenguk..
wahh birthday pun dah ada pre ye?? hehehe.. takpelah happy kan anak2 kan...happy birthday Afiq.. :)

 
Di 3/23/2016 09:51:00 PTG, Blogger nohas berkata...

cute Afiq..nanti ada jg birthday party yg betul2..hihi..takpe, tempat lain2..

 
Di 3/24/2016 10:09:00 PG, Blogger sobri yaacob berkata...

hahah..boleh sis pre bisday pun boleh..
janji meriah sambut bsama2 sepupu sepapat :)

 
Di 3/26/2016 01:25:00 PG, Blogger Hanafi Abdullah berkata...

sebut tentang pre-wedding..hati saya dah berdebar-debar pulak

 
Di 3/26/2016 07:13:00 PG, Blogger OKje berkata...

Hepy Bezday Afiq....moga makbul doa ibu.
Bila sambut reramai kek pun termakan FS, kalau kat rumah kang kejung dlm fridge hihi..

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama