Januari 04, 2015

Penghargaan Untuk Blogger (Disember 2014)

Assalamualaikum


Artikel ini adalah sebagai penghargaan untuk sahabat-sahabat yang sudi singgah di blog saya. Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada semua pengunjung terutamanya kepada 10 blogger yang paling rajin memberikan komen-komen.
Saya sertakan nama mereka supaya lebih mudah untuk rakan-rakan pembaca lain mengenali mereka.

Aldino Sya

yanto cungkup

Khir Khalid

Belog Santai

santika fadilah

Ainnul Yaqin

SalbiahM

KhaiRin : anies

hainom OKje

Cilembu thea


Selepas ini, bolehlah melawat dan singgah di blog-blog mereka bagi menjalin silaturrahim dan ukhwah sesama kita. Pasti banyak ilmu dan perkongsian yang boleh kita perolehi.

Terima kasih juga saya ucapkan kepada rakan-rakan blogger dan bukan blogger lain yang sudi bertanding ke sini dan terus memberi sokongan kepada blog saya.

Terima Kasih. Wassalam.

p/s : kawan-kawan di atas, saya minta izin guna profile picturenya ya... :)








28 ulasan:

  1. selamat malam Sob,,, selamat ya buat ke 10 sahabat blogger yang telah mendapatkan penghargaan,semoga silaturahmi kita selalu terjaga...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat malam...
      Moga silaturrahimnya berkekalan..aamiin
      terima kasih sudi singgah di sini...
      Salam kenal :)

      Padam
  2. Alhamdulillah tersenarai juga.. T kasih Fidah & tahniah juga kpd rakan2 yg lain..
    Terbaiklah gambar tu hehee.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. U're welkom..hehe :)

      Thanks Khir..sebab selalu singgah kat sini & support blog saya..

      Padam
  3. Selamat ya yang udah masuk penghargaan :D hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih untuk Dindin juga
      ..kerana support blog saya dari dulu..

      Padam
  4. Kalau gitu saya mau ikutan ah di sini komentarnya pakai Bahasa Indonesia saja yah.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya boleh...saya juga boleh belajar bahasa Indonesia di sini
      Sambil-sambil itu...boleh juga belajar bahasa inggeris dengan Mr Ridha ya..
      Terima kasih sudi ke sini :)

      Padam
  5. Seronok dapat bersahabat secara maya ni.
    Melalui penulisan dan komen dari mereka kita boleh agak peribadi empunya diri...
    :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Chekgu BaniHashim.. :)

      Mengenal personaliti melalui penulisan dan komen..menarik kan..

      Padam
    2. tahniah pada mereka juga dari Etuza

      Padam
  6. selamat bagi 10 blogger indonesia tersebut... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat untuk semua...
      Terima kasih sudi ke sini :)

      *rasanya pernah nampak nama anda di blog kawan saya di sana..
      Salam kenal ya :)

      Padam
  7. Alhamdulillah kak fidah sudi bersahabat dengan aku, Insya Allah aku selalu berkunjung sama blog whitebarley.blogspot.com/, semoga persahabatan berkekalan Aamiin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Santika..kerana selalu ke blog saya..
      Semoga ukhwah dan persahabatan berkekalan...aamiin

      Padam
  8. Salam ukhwah...selamat tahun baru to u. Mengenali empunya diri melalui penulisannya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam ukhwah...
      terima kasih sudi ke blog saya.. :)

      Padam
  9. eh eh..saya pun ada..thanks kak fidah gak, selalu datang blog saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Sal..selalu singgah sini :)

      Padam
  10. ada antaranya yg say x kenal ... sudah blogwalking di situ .

    BalasPadam
  11. Tahniah kepada mereka semua dan moga ukuwah yang terjalin terus erat hingga ke akhir
    hayat.

    BalasPadam
  12. wah, untuk tahun 2015 saya mau rajin deh silaturahim ke sini, biar dapat nomor :D

    BalasPadam
  13. wag selamat yang sudah mendapatkan penghargaan untuk besoknya semoga saya masuk nominasi

    BalasPadam
  14. tahniah kepada mereka semua.. semoga silraturrahim yang terjalin akan terus berkekalan..

    BalasPadam
  15. saya selalu kalah nih kak,selalu ada kat nombor 2.
    pada bulan lepas kalah sama mas saud,bulanni kalah sama mas aldino,tp tak apa lah yang penting saya termasuk pengunjung setia kak fidah

    BalasPadam
  16. Eh???? Okje pun ada...... tak sangka hihi.... Terima kasih FS sudi letak link kat entri ni

    BalasPadam
  17. Seorang blogger akan merasa di hargai ketika tulisannya di baca oleh teman bloggernya....
    salam hangat dari LandBlogging

    BalasPadam

Google+ Followers

Pengikut