<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Focus and Win

Januari 01, 2015

Focus and Win

Assalamualaikum.
Selamat Tahun Baru 2015.


Semoga tahun ini membawa harapan baru untuk kita semua dan semoga lebih suksess.
Semoga segala hajat dan impian juga tercapai.
Pada tahun ini, saya berharap agar lebih fokus dan berdisiplin dalam apa juga yang dilakukan...doakan kejayaan saya...
Wish me luck and success!

  • Buat keluarga : Andalah yang terpenting dalam hidup saya
  • Buat sahabat : Jangan lupakan saya ya...bila suatu masa nanti kita terpisah atau ter lost contact
  • Buat kawan-kawan : Semoga silaturrahim berkekalan. Untuk kawan-kawan blogger khususnya, terima kasih atas sokongan anda semua terhadap blog saya. Terima kasih juga atas kunjungannya. Maafkan saya juga kalau ada salah dan silap, yang disengajakan atau pun tidak. Kadang kala mungkin niat untuk bergurau sahaja...
  • Buat yang pernah menolong saya : Terima kasih atas segalanya. Semoga Allah juga yang akan membalas budi baik anda.
  • Buat musuh : Maaf bila selama ini saya selalu salah di mata anda.  Harapannya agar saya tiada musuh.
  • Buat yang sayang pada saya : Saya juga sayang pada anda :)
  • Buat orang yang menyakiti saya : Terima kasih kerana mengajar saya erti bersabar dan memberi saya pegalaman baru.
  • Buat orang yang saya sakiti : Minta maaf. Saya juga manusia biasa yang tidak lepas dari melakukan salah dan silap. 
  • Buat yang tidak kenal saya : Salam kenal :) Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ini dan membaca aktikel-artikel saya. Maaf.....jika ada artikel yang bukan-bukan atau berstatus syok sendiri..hehe..Blog saya kadang-kadang menjadi diary..Beri peluang kepada saya untuk terus belajar.
Terima kasih kepada semua kerana menceriakan hari-hari saya.
Maaf sekali lagi andai ada salah dan silap.


Sekian. Wassalam





Label:

38 Ulasan:

Di 1/01/2015 02:09:00 PTG, Blogger SalbiahM berkata...

all the best kak Fidah!salam tahun baru 2015..nak mintak maaf jugak kalau ada salah silap

 
Di 1/01/2015 02:18:00 PTG, Blogger Dindin Rosidin berkata...

Happy New Year kak Fidah :)

 
Di 1/01/2015 03:26:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Salam tahun baru Sal..
semoga suksess selalu :)

 
Di 1/01/2015 03:26:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Happy new year Dindin..
Moga tahun ini lebih suksess ya :)

 
Di 1/01/2015 03:34:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Selamat Tahun Baru 2015... semoga 2015 ini membawa sinar kejayaan yg lebih cemerlang dari tahun2 sebelumnya... aamiin.. :)

 
Di 1/01/2015 08:03:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Same to u
Selamat tahun baru
Semoga tahun ini lebih cemerlang...in shaa Allah..aamiin
Thanks Khir :)

 
Di 1/01/2015 09:05:00 PTG, Blogger Cetusan Minda berkata...

seamat tahun baru 2015 ... semua dr kita mengharapkan yg terbaik di thn 2015 ...

 
Di 1/01/2015 10:18:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Selamat tahun baru CM
Semoga lebih suksess..

 
Di 1/02/2015 12:56:00 PG, Blogger yanto cungkup berkata...

Jangan lupakan saya juga yakak...bila suatu masa nanti kita terpisah atau ter lost contact
karena saya pasti tak akan melupakan akak sebagai sahabat blogger dari negara jiran

 
Di 1/02/2015 12:57:00 PG, Blogger yanto cungkup berkata...

selamat tahun baru juga akak
moga persahabatan berkekalan

 
Di 1/02/2015 01:17:00 PG, Blogger Cilembu thea berkata...

waallaikumsalam, apapun keluarga adalah hal yang paling utama,fokus saja kepada mereka keluarga kita,insyaallah kemenangan akan dapat diraih pada akhir tahun 2015 ini....aaaamiiiin

SELAMAT TAHUN BARU 2015, MOHON MAAF LAHIR DAN BATIN.

 
Di 1/02/2015 09:26:00 PG, Blogger Anisayu Nastutik berkata...

Buat semua selamat Tahun Baru
Yakin harapan selalu
Ada disetiap detik waktu
Jangan ragu-ragu
Raih segenap kalbu

 
Di 1/02/2015 10:12:00 PG, Blogger Haslinda Hassan Ali berkata...

selamat tahun baru 2015

 
Di 1/02/2015 10:49:00 PG, Blogger Nurul Hidayah berkata...

Selamat tahun baru Fidah! Sayang Fidah jugaaa.. moga dipermudahkan mencapai azam tahun ni :)

 
Di 1/02/2015 12:28:00 PTG, Blogger Ainnul Yaqin berkata...

Selamat Tahun Baru yahhh mbak fidah Moga Makin Sukses dan jaya selalu :)

 
Di 1/02/2015 03:52:00 PTG, Blogger Sylarius Yusof berkata...

Selamat tahun baru 2015 :-)

 
Di 1/02/2015 06:55:00 PTG, Blogger santika fadilah berkata...

Aamiin moga fidah selalu diberkati Allah, semua harapan dapat dicapai, n moga persahabatan selalu berkekalan, n saya selalu dukung kamu..

 
Di 1/02/2015 07:14:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Semoga persahabatan berkekalan..aamiin

 
Di 1/02/2015 07:15:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

In shaa Allah...tak dilupakan..:)
harap-harap tak sampai lost contact..
Terima kasih Mas Yan..selalu sudi ke sini.

 
Di 1/02/2015 07:18:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Fokus yang mana yang penting dulu...
Moga kejayaan dapat diraih oleh kita semua...aamiin..

Selamat tahun baru
Moga terus suksess ya Mang
Maaf juga kalau ada salah dan silap

 
Di 1/02/2015 07:21:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Terima kasih Mba Ayu
Sudi ke blog ku
Selamat tahun baru
Moga kejayaan sentiasa bersamamu...
aamiin..

 
Di 1/02/2015 07:22:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Selamat tahun baru Lin..
Moga terus suksess

Thanks Lin :)

 
Di 1/02/2015 07:38:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Sayang Nurul juga..
Selamat tahun baru..
Moga tercapai segala impian dan cita-cita..

Thanks Nurul :)

 
Di 1/02/2015 07:39:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Selamat tahun baru Mas Ainul..
Moga beroleh kejayaan dan lebih suksess..

Terima kasih :)

 
Di 1/02/2015 07:41:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Selamat tahun baru Sylarius
Moga tercapai segala azam dan impian...aamiin

Terima kasih sudi ke sini :)

 
Di 1/02/2015 07:42:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Selamat Tahun Baru Santika..
Semoga beroleh kejayaan dan suksess selalu
Semoga persahabatan berkekalan..aamiin..

Terima Kasih :)

 
Di 1/02/2015 09:33:00 PTG, Blogger Cik Zaza berkata...

selamat tahun baru 2015.. semoga segala perancangaan berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah swt.. :)

 
Di 1/03/2015 12:07:00 PG, Blogger yanto cungkup berkata...

semuga kak..
amiinn

 
Di 1/03/2015 12:07:00 PG, Blogger yanto cungkup berkata...

amiin

 
Di 1/03/2015 12:15:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Aamiin..

semoga lebih suksess di tahun 2015...

Salam kenal..terima kasih sudi ke sini :)

 
Di 1/03/2015 12:16:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Aamiin

 
Di 1/03/2015 09:54:00 PTG, Blogger Chekgu BaniHassim berkata...

Salam ukhwah Tuan Tanah.
Semoga apa yg dicita dapat digapai tahun 365 hari ini...inshaAllah....

 
Di 1/06/2015 07:46:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Aamiin...tq ya :)

 
Di 1/08/2015 08:59:00 PTG, Blogger Cik Zaza berkata...

salam kenal.. sama-sama..

 
Di 1/12/2015 07:02:00 PG, Blogger Ridha Harwan berkata...

Saya juga mau fokus juga ah. Fokus ngeblog biar dapet banyak duit. :D

 
Di 1/12/2015 04:45:00 PTG, Blogger hainom OKje berkata...

Salam Tahun Baru 2015 FS......
Wahhhh.....cukup padat untuk cover tahun lepas ni....hihi

 
Di 12/31/2016 07:40:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

All the best
Moga suksess selalu

 
Di 12/31/2016 07:40:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Selamat tahun baru Mak..
Moga suksess selalu

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama