January 01, 2015

Focus and Win

Assalamualaikum.
Selamat Tahun Baru 2015.


Semoga tahun ini membawa harapan baru untuk kita semua dan semoga lebih suksess.
Semoga segala hajat dan impian juga tercapai.
Pada tahun ini, saya berharap agar lebih fokus dan berdisiplin dalam apa juga yang dilakukan...doakan kejayaan saya...
Wish me luck and success!

  • Buat keluarga : Andalah yang terpenting dalam hidup saya
  • Buat sahabat : Jangan lupakan saya ya...bila suatu masa nanti kita terpisah atau ter lost contact
  • Buat kawan-kawan : Semoga silaturrahim berkekalan. Untuk kawan-kawan blogger khususnya, terima kasih atas sokongan anda semua terhadap blog saya. Terima kasih juga atas kunjungannya. Maafkan saya juga kalau ada salah dan silap, yang disengajakan atau pun tidak. Kadang kala mungkin niat untuk bergurau sahaja...
  • Buat yang pernah menolong saya : Terima kasih atas segalanya. Semoga Allah juga yang akan membalas budi baik anda.
  • Buat musuh : Maaf bila selama ini saya selalu salah di mata anda.  Harapannya agar saya tiada musuh.
  • Buat yang sayang pada saya : Saya juga sayang pada anda :)
  • Buat orang yang menyakiti saya : Terima kasih kerana mengajar saya erti bersabar dan memberi saya pegalaman baru.
  • Buat orang yang saya sakiti : Minta maaf. Saya juga manusia biasa yang tidak lepas dari melakukan salah dan silap. 
  • Buat yang tidak kenal saya : Salam kenal :) Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ini dan membaca aktikel-artikel saya. Maaf.....jika ada artikel yang bukan-bukan atau berstatus syok sendiri..hehe..Blog saya kadang-kadang menjadi diary..Beri peluang kepada saya untuk terus belajar.
Terima kasih kepada semua kerana menceriakan hari-hari saya.
Maaf sekali lagi andai ada salah dan silap.


Sekian. Wassalam





38 comments:

  1. all the best kak Fidah!salam tahun baru 2015..nak mintak maaf jugak kalau ada salah silap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam tahun baru Sal..
      semoga suksess selalu :)

      Delete
  2. Replies
    1. Happy new year Dindin..
      Moga tahun ini lebih suksess ya :)

      Delete
  3. Selamat Tahun Baru 2015... semoga 2015 ini membawa sinar kejayaan yg lebih cemerlang dari tahun2 sebelumnya... aamiin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same to u
      Selamat tahun baru
      Semoga tahun ini lebih cemerlang...in shaa Allah..aamiin
      Thanks Khir :)

      Delete
    2. selamat tahun baru juga akak
      moga persahabatan berkekalan

      Delete
    3. Semoga persahabatan berkekalan..aamiin

      Delete
  4. seamat tahun baru 2015 ... semua dr kita mengharapkan yg terbaik di thn 2015 ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru CM
      Semoga lebih suksess..

      Delete
  5. Jangan lupakan saya juga yakak...bila suatu masa nanti kita terpisah atau ter lost contact
    karena saya pasti tak akan melupakan akak sebagai sahabat blogger dari negara jiran

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah...tak dilupakan..:)
      harap-harap tak sampai lost contact..
      Terima kasih Mas Yan..selalu sudi ke sini.

      Delete
  6. waallaikumsalam, apapun keluarga adalah hal yang paling utama,fokus saja kepada mereka keluarga kita,insyaallah kemenangan akan dapat diraih pada akhir tahun 2015 ini....aaaamiiiin

    SELAMAT TAHUN BARU 2015, MOHON MAAF LAHIR DAN BATIN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fokus yang mana yang penting dulu...
      Moga kejayaan dapat diraih oleh kita semua...aamiin..

      Selamat tahun baru
      Moga terus suksess ya Mang
      Maaf juga kalau ada salah dan silap

      Delete
  7. Buat semua selamat Tahun Baru
    Yakin harapan selalu
    Ada disetiap detik waktu
    Jangan ragu-ragu
    Raih segenap kalbu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mba Ayu
      Sudi ke blog ku
      Selamat tahun baru
      Moga kejayaan sentiasa bersamamu...
      aamiin..

      Delete
  8. Replies
    1. Selamat tahun baru Lin..
      Moga terus suksess

      Thanks Lin :)

      Delete
  9. Selamat tahun baru Fidah! Sayang Fidah jugaaa.. moga dipermudahkan mencapai azam tahun ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayang Nurul juga..
      Selamat tahun baru..
      Moga tercapai segala impian dan cita-cita..

      Thanks Nurul :)

      Delete
  10. Selamat Tahun Baru yahhh mbak fidah Moga Makin Sukses dan jaya selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru Mas Ainul..
      Moga beroleh kejayaan dan lebih suksess..

      Terima kasih :)

      Delete
  11. Replies
    1. Selamat tahun baru Sylarius
      Moga tercapai segala azam dan impian...aamiin

      Terima kasih sudi ke sini :)

      Delete
  12. Aamiin moga fidah selalu diberkati Allah, semua harapan dapat dicapai, n moga persahabatan selalu berkekalan, n saya selalu dukung kamu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tahun Baru Santika..
      Semoga beroleh kejayaan dan suksess selalu
      Semoga persahabatan berkekalan..aamiin..

      Terima Kasih :)

      Delete
  13. selamat tahun baru 2015.. semoga segala perancangaan berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah swt.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin..

      semoga lebih suksess di tahun 2015...

      Salam kenal..terima kasih sudi ke sini :)

      Delete
    2. salam kenal.. sama-sama..

      Delete
  14. Salam ukhwah Tuan Tanah.
    Semoga apa yg dicita dapat digapai tahun 365 hari ini...inshaAllah....

    ReplyDelete
  15. Saya juga mau fokus juga ah. Fokus ngeblog biar dapet banyak duit. :D

    ReplyDelete
  16. Salam Tahun Baru 2015 FS......
    Wahhhh.....cukup padat untuk cover tahun lepas ni....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru Mak..
      Moga suksess selalu

      Delete

Google+ Followers

Followers