<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Penghargaan Untuk Blogger (Disember 2014)

Januari 04, 2015

Penghargaan Untuk Blogger (Disember 2014)

Assalamualaikum


Artikel ini adalah sebagai penghargaan untuk sahabat-sahabat yang sudi singgah di blog saya. Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada semua pengunjung terutamanya kepada 10 blogger yang paling rajin memberikan komen-komen.
Saya sertakan nama mereka supaya lebih mudah untuk rakan-rakan pembaca lain mengenali mereka.

Aldino Sya

yanto cungkup

Khir Khalid

Belog Santai

santika fadilah

Ainnul Yaqin

SalbiahM

KhaiRin : anies

hainom OKje

Cilembu thea


Selepas ini, bolehlah melawat dan singgah di blog-blog mereka bagi menjalin silaturrahim dan ukhwah sesama kita. Pasti banyak ilmu dan perkongsian yang boleh kita perolehi.

Terima kasih juga saya ucapkan kepada rakan-rakan blogger dan bukan blogger lain yang sudi bertanding ke sini dan terus memberi sokongan kepada blog saya.

Terima Kasih. Wassalam.

p/s : kawan-kawan di atas, saya minta izin guna profile picturenya ya... :)








Label:

28 Ulasan:

Di 1/04/2015 10:42:00 PTG, Blogger Hayardin Mahgfirah berkata...

selamat malam Sob,,, selamat ya buat ke 10 sahabat blogger yang telah mendapatkan penghargaan,semoga silaturahmi kita selalu terjaga...

 
Di 1/04/2015 10:44:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah tersenarai juga.. T kasih Fidah & tahniah juga kpd rakan2 yg lain..
Terbaiklah gambar tu hehee.. :)

 
Di 1/04/2015 10:44:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Selamat malam...
Moga silaturrahimnya berkekalan..aamiin
terima kasih sudi singgah di sini...
Salam kenal :)

 
Di 1/04/2015 10:49:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

U're welkom..hehe :)

Thanks Khir..sebab selalu singgah kat sini & support blog saya..

 
Di 1/04/2015 10:58:00 PTG, Blogger Dindin Rosidin berkata...

Selamat ya yang udah masuk penghargaan :D hehe

 
Di 1/04/2015 11:00:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Terima kasih untuk Dindin juga
..kerana support blog saya dari dulu..

 
Di 1/04/2015 11:04:00 PTG, Blogger Ridha Harwan berkata...

Kalau gitu saya mau ikutan ah di sini komentarnya pakai Bahasa Indonesia saja yah.. :)

 
Di 1/04/2015 11:08:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Ya boleh...saya juga boleh belajar bahasa Indonesia di sini
Sambil-sambil itu...boleh juga belajar bahasa inggeris dengan Mr Ridha ya..
Terima kasih sudi ke sini :)

 
Di 1/04/2015 11:19:00 PTG, Blogger Chekgu BaniHassim berkata...

Seronok dapat bersahabat secara maya ni.
Melalui penulisan dan komen dari mereka kita boleh agak peribadi empunya diri...
:)

 
Di 1/04/2015 11:42:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Terima kasih Chekgu BaniHashim.. :)

Mengenal personaliti melalui penulisan dan komen..menarik kan..

 
Di 1/04/2015 11:46:00 PTG, Blogger Wicky Barcelonista berkata...

selamat bagi 10 blogger indonesia tersebut... :)

 
Di 1/05/2015 12:25:00 PG, Blogger Etuza Etuza berkata...

tahniah pada mereka juga dari Etuza

 
Di 1/05/2015 01:04:00 PG, Blogger santika fadilah berkata...

Alhamdulillah kak fidah sudi bersahabat dengan aku, Insya Allah aku selalu berkunjung sama blog whitebarley.blogspot.com/, semoga persahabatan berkekalan Aamiin..

 
Di 1/05/2015 06:06:00 PG, Blogger mardiana abu darin berkata...

Salam ukhwah...selamat tahun baru to u. Mengenali empunya diri melalui penulisannya

 
Di 1/05/2015 07:20:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Selamat untuk semua...
Terima kasih sudi ke sini :)

*rasanya pernah nampak nama anda di blog kawan saya di sana..
Salam kenal ya :)

 
Di 1/05/2015 07:21:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Terima kasih Santika..kerana selalu ke blog saya..
Semoga ukhwah dan persahabatan berkekalan...aamiin

 
Di 1/05/2015 07:22:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Salam ukhwah...
terima kasih sudi ke blog saya.. :)

 
Di 1/05/2015 09:20:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Terima kasih Etuza :)

 
Di 1/05/2015 02:37:00 PTG, Blogger SalbiahM berkata...

eh eh..saya pun ada..thanks kak fidah gak, selalu datang blog saya

 
Di 1/05/2015 05:42:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanks Sal..selalu singgah sini :)

 
Di 1/05/2015 07:38:00 PTG, Blogger Cetusan Minda berkata...

ada antaranya yg say x kenal ... sudah blogwalking di situ .

 
Di 1/07/2015 11:23:00 PTG, Blogger Lynn Munir berkata...

Tahniah kepada mereka semua dan moga ukuwah yang terjalin terus erat hingga ke akhir
hayat.

 
Di 1/08/2015 08:46:00 PG, Blogger Ibrahim M.Pd.I berkata...

wah, untuk tahun 2015 saya mau rajin deh silaturahim ke sini, biar dapat nomor :D

 
Di 1/08/2015 03:09:00 PTG, Blogger Em Albar berkata...

wag selamat yang sudah mendapatkan penghargaan untuk besoknya semoga saya masuk nominasi

 
Di 1/08/2015 08:55:00 PTG, Blogger Cik Zaza berkata...

tahniah kepada mereka semua.. semoga silraturrahim yang terjalin akan terus berkekalan..

 
Di 1/09/2015 02:08:00 PTG, Blogger yanto cungkup berkata...

saya selalu kalah nih kak,selalu ada kat nombor 2.
pada bulan lepas kalah sama mas saud,bulanni kalah sama mas aldino,tp tak apa lah yang penting saya termasuk pengunjung setia kak fidah

 
Di 1/12/2015 04:38:00 PTG, Blogger hainom OKje berkata...

Eh???? Okje pun ada...... tak sangka hihi.... Terima kasih FS sudi letak link kat entri ni

 
Di 1/13/2015 11:45:00 PG, Anonymous Wahab Saputra berkata...

Seorang blogger akan merasa di hargai ketika tulisannya di baca oleh teman bloggernya....
salam hangat dari LandBlogging

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama