November 01, 2017

WW#23 November


Assalamualaikum.
Macam biasa, walaupun segmen wordless wednesday patutnya tak payah tulis apa-apa, tapi saya nak tulis jugak.

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan November.
Kejap aje rasa...


Bulan November atau dekat-dekat nak hujung tahun, biasanya orang kaitkan dengan musim luruh  tengkujuh.
Credit : Google

Ada juga yang kaitkan bulan November dengan cuti sekolah dan macam-macam lagi lah.

Apa pun, moga bulan ini dan bulan-bulan seterusnya membawa keberkatan kepada kita semua. Aamiin.

Sekian. Wassalam.

Minta maaf, belum sempat nak BW.
In shaa Allah, kalau ada kesempatan nanti saya singgah.




16 ulasan:

  1. SEKEJAP SAJADH NOVEMBER YA FIDAH

    BalasPadam
  2. No cantik..bulan 11.

    Tak lama lagi cuti akhir persekolahan

    BalasPadam
  3. dah nk year end..tak lama lg salji turun (kt negara lain)..hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat tempat kita hujan aje turun...haha

      Padam
  4. Kan... sekejap je dah hujung tahun....lepas tu sekejap je dah makin tua huhu...

    Moga kita semua diberkati Allah hendaknya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin..moga sentiasa hidup dlm keberkatan...
      Part tua tu..kalau disebut2 memang takut.. :(

      Padam
  5. dah nak tahun baru 2018 pulak

    BalasPadam
  6. Alahai sekejap aje dh November.

    BalasPadam
  7. tulah..sekarang dah start hujan. banjir teruk kat penang. apa pun, welcome november.

    BalasPadam
  8. bln ni jg banyakkkkkk kenduri kawen kena attend ;-)

    BalasPadam
  9. Happy November.. hujan klu pagi2 jadi sedap nak smbung tidur. Ada kerja pun mood blues je haha :D

    BalasPadam

Google+ Followers

Pengikut