<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: WW#23 November

November 01, 2017

WW#23 November


Assalamualaikum.
Macam biasa, walaupun segmen wordless wednesday patutnya tak payah tulis apa-apa, tapi saya nak tulis jugak.

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan November.
Kejap aje rasa...


Bulan November atau dekat-dekat nak hujung tahun, biasanya orang kaitkan dengan musim luruh  tengkujuh.
Credit : Google

Ada juga yang kaitkan bulan November dengan cuti sekolah dan macam-macam lagi lah.

Apa pun, moga bulan ini dan bulan-bulan seterusnya membawa keberkatan kepada kita semua. Aamiin.

Sekian. Wassalam.

Minta maaf, belum sempat nak BW.
In shaa Allah, kalau ada kesempatan nanti saya singgah.




Label:

16 Ulasan:

Di 11/01/2017 09:35:00 PTG, Blogger paridah berkata...

SEKEJAP SAJADH NOVEMBER YA FIDAH

 
Di 11/02/2017 08:08:00 PG, Blogger mrhanafi dot com berkata...

No cantik..bulan 11.

Tak lama lagi cuti akhir persekolahan

 
Di 11/02/2017 11:10:00 PG, Blogger nohas berkata...

dah nk year end..tak lama lg salji turun (kt negara lain)..hihi..

 
Di 11/02/2017 08:30:00 PTG, Blogger hainom OKje berkata...

Kan... sekejap je dah hujung tahun....lepas tu sekejap je dah makin tua huhu...

Moga kita semua diberkati Allah hendaknya

 
Di 11/03/2017 09:11:00 PG, Anonymous raihanah berkata...

dah nak tahun baru 2018 pulak

 
Di 11/03/2017 11:54:00 PTG, Blogger mamapp berkata...

Alahai sekejap aje dh November.

 
Di 11/04/2017 10:31:00 PG, Blogger White Barley berkata...

Kejap aje nanti dah thn baru..

 
Di 11/04/2017 10:31:00 PG, Blogger White Barley berkata...

Tak lama lagi budak2 cuti...

 
Di 11/04/2017 10:31:00 PG, Blogger White Barley berkata...

Kat tempat kita hujan aje turun...haha

 
Di 11/04/2017 10:32:00 PG, Blogger White Barley berkata...

Aamiin..moga sentiasa hidup dlm keberkatan...
Part tua tu..kalau disebut2 memang takut.. :(

 
Di 11/04/2017 10:33:00 PG, Blogger White Barley berkata...

Tu lah...dah tak lama lagi

 
Di 11/04/2017 10:33:00 PG, Blogger White Barley berkata...

Rasa sekejap sangat kan..

 
Di 11/05/2017 09:48:00 PG, Blogger SalbiahM berkata...

tulah..sekarang dah start hujan. banjir teruk kat penang. apa pun, welcome november.

 
Di 11/05/2017 11:42:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

November datang lagi...

 
Di 11/06/2017 09:50:00 PG, Blogger dear anies berkata...

bln ni jg banyakkkkkk kenduri kawen kena attend ;-)

 
Di 11/08/2017 04:39:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Happy November.. hujan klu pagi2 jadi sedap nak smbung tidur. Ada kerja pun mood blues je haha :D

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama