<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceโ€ฆ

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Lauknya Cukup Masin

Oktober 20, 2017

Lauknya Cukup Masin


Assalamualaikum.
Hari ni konon-kononnya nak celebrate birthday kawan. Maka pergilah ke tempat ini.

Tapi agak mengecewakan sebab kebanyakkan lauknya terlebih masin. Nak kata tekak akak sorang, rasanya tak juga sebab semua kawan-kawan pun kata masin.

Nasi Bariyani

Nak senang cerita, makan keropok lagi best...huhu

Lauk aje la masin, dessert dia kira ok jugak.
Akak bagi 4 bintang untuk dessert.



Gambar akak-akak tengah menjamu selera.

Pernah juga makan kat sini beberapa bulan yang lalu. Tempat yang sama, makanan yang hampir sama, tapi rasanya berbeza. Agak-agak kenapa ya?..

Sekian. Wassalam.

Credit: Sho, Juli, Masyi, Kakakmerah

#happybelatedbirthdaymasyi


Label:

17 Ulasan:

Di 10/21/2017 12:01:00 PG, Blogger Cik Puan Ena berkata...

Chef yang masak ikut mood kot.hehe.. yang penting makan masih rasa sedap ok la tu..

 
Di 10/21/2017 09:08:00 PG, Blogger dear anies berkata...

dessert mmg mengancam. bab2 masin ni chef dia ni bakal naik pelamin kot ๐Ÿ˜€

 
Di 10/21/2017 11:18:00 PG, Blogger SalbiahM berkata...

Chef lain la tu. Mak saya kata orang masak masin ni nak kawin

 
Di 10/21/2017 11:21:00 PG, Blogger White Barley berkata...

Ok la part lain tu..
Tapi sedey jugak lauk masin :(

 
Di 10/21/2017 11:25:00 PG, Blogger White Barley berkata...

Kalau bukan tukar chef, memang nak kawin la agaknya chef tu..๐Ÿค”

 
Di 10/21/2017 11:27:00 PG, Blogger White Barley berkata...

Agaknya lah..
Tapi ada mknn yang rasa macam garam tumpah...huhu..โœŒ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ

 
Di 10/21/2017 01:54:00 PTG, Blogger mrhanafi dot com berkata...

kalau cukup masin ..

celup la dengan air kosong

 
Di 10/21/2017 08:43:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Banyak pulak kejanya nak cari air kosong.
Dah tau macam tu..lain kali boleh rekomen makan kat tempat lain..

 
Di 10/22/2017 02:40:00 PTG, Blogger nohas berkata...

menarik desert nya...kat mana ni.

 
Di 10/22/2017 10:06:00 PTG, Blogger mrhanafi dot com berkata...

kalau macam tu..

habis la bisnes kita ..

kesiannya

 
Di 10/23/2017 08:56:00 PG, Anonymous raihanah berkata...

cef nak kawin kot

 
Di 10/23/2017 07:34:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Aiihhh...business air kosong ke?..๐ŸคฃโœŒ

 
Di 10/23/2017 07:35:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Dah kutuk kaw2...tak berani lak sebut nama hotel..๐Ÿ˜
Somewhere near KLCC

 
Di 10/23/2017 07:36:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Rasanya macam tu kot...

 
Di 10/23/2017 09:18:00 PTG, Blogger Ainniah Zulkefli berkata...

Chef hari tu dah dekat2 hari nak kawen kot. Macam kata orang tua2, masak jadi masin tu tanda anak dara nak dekat kawen. Tu kalau anak dara. Kalau bukan? Hmmm...

 
Di 10/25/2017 02:49:00 PTG, Blogger hainom OKje berkata...

Kalau dessert pun jatuh masin jugak tak taulah nak cakap apa dah haha...
Lama tak makan nasi kuning macam tu FS.

 
Di 11/02/2017 08:55:00 PTG, Blogger Nik Khazami Nik aziz berkata...

cutenya dessert

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama