<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Enjoy Dulu

Mac 01, 2016

Enjoy Dulu

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Satu tugasan penting berjaya diselesaikan tadi.
Saja nak tulis kat sini...hoyey...Merdeka!
Malam ni Mak nak gantung kuali..tak masak. Nak celebrate kat luar :D
Rasa macam baru habis exam pun ada ni.


Assignment ini sebenarnya bermula Disember lalu. Memang banyak cabaran kerana dalam masa yang sama, ada banyak juga hal-hal lain yang berlaku. Ayah mertua saya meninggal dunia, saya berpindah rumah, anak sakit dan dirawat di hospital dan ada masa-masa tertentu suami pergi out-station dan saya harus menguruskan rumah dan anak-anak bersendirian..:(

Alhamdulillah. Dengan pertolongan Allah, asssignment dah selesai. Mungkin ada beberapa hal yang kena 'follow-up' atau akan bermula lagi assignment baru.
Tak pe lah. Esok aje lah Mak pikir sebab hari ni nak enjoy dulu....


Sekian.
Wassalam.




Label: ,

27 Ulasan:

Di 3/01/2016 07:22:00 PTG, Blogger Unknown berkata...

alhamdulillah Fidah mesti rasa lega kan, kalau dekat boleh kaknoor belanja mkn luaw jugak ni hehe

 
Di 3/01/2016 10:40:00 PTG, Blogger iryantyismail berkata...

alhamdulillah

 
Di 3/02/2016 12:01:00 PG, Blogger OKje berkata...

Tahniah FS.....bukan main happy lagi mak ye....
Mak dapat merasainya tu....maklumlah fefeeling mak mak ni kan haha....

Gitulah namanya hidup FS, selagi kita hidup, kita masih ada harapan sepatah kata Prof Steven Hawking...

 
Di 3/02/2016 12:06:00 PG, Blogger OKje berkata...

Alhamdulilah....tahniah dpt menyettlekan assignment.
Mak dapat rasakan kegembiraan awak tu FS. Maklumlah mak mak punya feeling hihi...

Itulah kehidupan namanya FS. Selagi ada hidup disitu ada harapan....sepatah kata Prof Steven Hawking

 
Di 3/02/2016 09:55:00 PG, Blogger Unknown berkata...

Alhamdulillah, bawa enjoy aja ya miss semuanya akan baik-baik saja :D

 
Di 3/02/2016 11:24:00 PG, Anonymous Raihanah Ahmad berkata...

alhamdulillah tahniah u, enjoy enjoy ya

 
Di 3/02/2016 11:46:00 PG, Blogger paridah berkata...

TAHNIAH DH SELESAI ASSIGNMNT WALAU BANYK MSLH MENGGANGGU TRPKSA DILEPASI...SYUKUR KPD-NYA.

 
Di 3/02/2016 04:18:00 PTG, Anonymous Padin berkata...

hehehe angkat tangan dan jerit gaya Nora Danish...
kita enjoy! \o/

 
Di 3/02/2016 04:56:00 PTG, Anonymous suri berkata...

salam..
moga mudahkan segala urusannya..harap ada yang akan sudi membantu ringakan bebab nanti..

mga beri kesihatan yang baik ya sis

 
Di 3/03/2016 11:32:00 PG, Blogger Hanafi Abdullah berkata...

hati mau kuat dan semangat mesti waja..alfatihah buat bapa mertua fidah

 
Di 3/03/2016 01:44:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah... teringat perkataan merdeka tu mula2 lepas kertas akhir SRP dulu... belum result lagi dah declare merdeka hahaa..

Selamat berenjoy ye... have fun!.. :)

 
Di 3/03/2016 05:10:00 PTG, Blogger hasliynda umairah beauty berkata...

salam takziah buat arwah bapa mertua

 
Di 3/04/2016 08:02:00 PG, Blogger Unknown berkata...

betul sis.. semuanya akan begitu indah setelah kita mengalami sesuatu yang memang diluar dugaan kita..

 
Di 3/05/2016 01:42:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah..lega rasanya.
P/s: kalau nak belanja, mesti yang Kak Noor masak :D

 
Di 3/05/2016 01:43:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah

 
Di 3/05/2016 01:52:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Betul tu Mak..selagi kita hidup selagi itu kita masih ada harapan.

P/s : ehem...romantiknya profile pic baru

 
Di 3/05/2016 01:53:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Lega sangat2 rasanya.
Wknd ni boleh bawak anak jalan2 tanpa perlu risau pasal kekangan masa..cewah

 
Di 3/05/2016 01:57:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah

 
Di 3/05/2016 01:57:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah.
Kita enjoy dulu

 
Di 3/05/2016 01:58:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Syukur Alhamdulillah. Banyak juga proses yg dipermudahkan hari tu. Alhamdulillah

 
Di 3/05/2016 01:59:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Awww..Nora Danish youuuu
Nora bagi 5 bintang :)

 
Di 3/05/2016 02:00:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Moga segala urusan kita semua dipermudahkan. Aamiin..aamiin
Thanks

 
Di 3/05/2016 02:02:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Dulu2...Lepas exam selalunya tak peduli sgt pasal result. Yang penting dah habis dan Merdeka!

 
Di 3/05/2016 02:03:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Kadang2..rasa nak rebah pun ada..huhu
Alhamdulillah, banyak perkara yg dipermudahkan.

 
Di 3/05/2016 02:04:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanks Lyn..

 
Di 3/05/2016 02:05:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Betul tu. Kadang2, pertolonga dari Allah tak terjangka banyaknya.
Salam kenal :)

 
Di 3/09/2016 09:24:00 PG, Blogger Mummy Julia berkata...

hoye hoyee..Tahniah ye Fidah..

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama