Julai 06, 2015

Nur Khadijah Umaira

Assalamualaikum

Ini adalah ahli keluarga baru kami, Nur Khadijah Umaira (Dija)
Dija adalah anak ke-2 adik bungsu saya dan merupakan cucu ke 9 abah dan arwah mak.
Mak Ngah (panggilan untuk saya) tak sabar nak jumpa Dija balik raya nanti. Dah la Mak Ngah tak ada anak perempuan, memang geram betul kalau tengok baby girl pakai baju bunga pink macam ni.
Esok besar jadi 'geng shopping dapur' Mak Ngah ya... :)


Moga Dija dipanjangkan umur dan menjadi anak yang solehah...Aamiin

Sekian. Wassalam.



19 ulasan:

  1. cantiknya,
    bikin gemas pingin mencubit pipinya yang kemerah-merahan itu, pastilah lembut

    semoga Nur Khadijah Umaira menjadi anak yang shalehah, taat kepada agama dan kedua orang tuanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin...moga menjadi anak yang solehah
      Thanks Mbak Nove :)

      Padam
  2. COMELNYA NUR KHADIJAH TAMBAH MERIAH IDILFITRI DGN KEHADIRAN LADY IN PINK DI TENGAH KELUARGA FIDAH.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Kak Paridah.
      Moga aidil fitri semakin meriah. Aamiin

      Padam
  3. lucu banget mba dija :* semoga besar nanti dija mejadi anak sholeh, selalu berbakti pada orang tua, di kasih umur panjang, menjadi anak pintar amiiin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin.
      Terima kasih Miss Ipah :)

      Padam
  4. the baby girl ni lucu sangat ya mak ngah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Ceu Edoh...
      Mak ngah mahu menumpang kasih dengan anak saudara

      Padam
  5. Wahh.. comelnya mak ngah... eh.. comelnya Nur Khadijah Umaira ni mak ngah.. :) :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehemmm...harus dapat duit raya ni :D
      Thanks Khir

      Padam
  6. lagilah x sabar nak blik kg raya nanti tgk baby comel gitu ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak sabar nak balik....
      Thanks CM :)

      Padam
  7. best nyer dapat cium2 bau baby ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah...suka sgt..
      Thanks Anies :)

      Padam
  8. Subhanallah..comelnya..nama pun bagus..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Nohas :)
      Moga menjadi anak dan anak sedara yg baik...

      Padam
  9. comelnya ahli syurga ni..tahniah untuk kak Fidah dan family..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Sal.. :)
      Baby girl ni...macam2 jenis baju boleh beli. Tu yg best tu..

      Padam
  10. alolololo tomenya... baju pink...like autie JM suka warna pink....tahniah dapat anak saudara baru...semoga membesar dengan baik aminnn

    BalasPadam

Google+ Followers

Pengikut