<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Under The Sea

Disember 18, 2017

Under The Sea

Assalamualaikum
Hari tu sempat juga Akak dan keluarga pergi snorkeling. Siapa yang nak menyelam boleh juga.

Memang aktiviti yang menarik untuk keluarga. Walaupun pada mulanya Akak nak duduk-duduk kat gigi air aje (sambil sun bathing...aawww) tapi rugi pulak kalau tak ikut sama.












Subhanallah. Memang cantik.
The cure for anything is salt water...sweat, tears or the sea - Isak Dinesen
Melihat keidahan yang ada di dalam laut memang begitu mengasyikkan. Betullah orang kata, setelah kita penat tengok masalah yang ada di darat, kita harus rehatkan minda dengan melihat apa yang ada kat dalam laut pulak.

Ni video yang anak saya rakamkan.


Nak harap Mak dia buat video memang tak ada lah. Masuk dalam air pun tak boleh lama-lama. Takut air masuk telinga katanya..

Akak sebenarnya lebih suka duduk tepi pantai main pasir...hehe

B.E.A.C.H .....best escape anyone can have

Pulau dan pantai

Memang best dapat sekali sekali pergi bercuti bersama keluarga dan merehatkan minda. Udara segar, pemandangan pun cantik.

Dan yang pasti, bot kat tengah laut tu, bukan Akak yang punya...haha

Sekian. Wassalam

#whitebarley
#photobyadham
#photobyfidah


Label:

16 Ulasan:

Di 12/18/2017 12:36:00 PTG, Blogger paridah berkata...

SUBHANALLAH INDAH SUNGGUH HIDUPAN DASAR LAUT MENGUJAKAN...

 
Di 12/18/2017 01:05:00 PTG, Blogger SalbiahM berkata...

Bestnya kak...pantai mana ni? Lama x snorkelling.rindu

 
Di 12/18/2017 01:25:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Cantik Kak..suka sangat tengok.

 
Di 12/18/2017 01:29:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Jom snorkeling. Tak puas hari tu.
Pulau Payar..Pantai kat Malaysia pun banyak juga yang cantik2..

 
Di 12/18/2017 01:57:00 PTG, Blogger dear anies berkata...

bila da msk dasar laut mmg terasa seperti di dunia lain

 
Di 12/18/2017 04:41:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Betul. Best sangat. Rasa macam duyung lak...haha

 
Di 12/18/2017 05:52:00 PTG, Blogger mrhanafi dot com berkata...

saya tak boleh lama kat pantai yang ada cuaca panas..

mudah cair sebab macam putera lilin..

 
Di 12/18/2017 06:16:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Pergi lah berkelah kat negara sejuk..
Jangan sampai beku pulak :)

 
Di 12/18/2017 07:17:00 PTG, Blogger nohas berkata...

tak pernah snorkelling..akk pun jenis takut air..

 
Di 12/19/2017 06:05:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Saya pun takut jugak...Tak biasa sangat main2 air ni.

 
Di 12/19/2017 11:45:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Mmg seronok klu dpt menyelam mcm tu kat laut..tak taulah, mampu lagi tak stamina ni nam menyelam lama2 lagi haha :)

 
Di 12/20/2017 09:24:00 PG, Blogger I am LZ berkata...

Subahanallah cantik sangat pemandangan pantai dan hidupan laut..
LZ tumpang tengok gambar pun rasa sangat bersyukur apatah lagi WB dapat menyaksikan sendiri.. Sangat teruja okay..

 
Di 12/20/2017 01:08:00 PTG, Blogger Hasliynda Umairah berkata...

Subhanallah.
Memang cantik ciptaan illahi

 
Di 12/20/2017 07:06:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Sempat lagi nak test skill sambil bawak family gi bercuti.

 
Di 12/20/2017 07:07:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Cantik LZ...sekali sekala dapt peluang macam ni rasa best sangat.

 
Di 12/20/2017 07:08:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Yup..cantik sangat.
I like..

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama