Disember 05, 2017

Pangkah Kelendar



Pangkah kelendar biasanya orang buat kalau sedang menghitung hari. Nasib baik tak kira jam.

Tak kiralah menghitung hari untuk apa pun. Terutamanya di bulan Disember ni. Mesti dah ada macam-macam plan. Ada yang nak pergi holiday, ada yang balik bercuti, ada yang nak bernikah atau bertunang, ada yang anak nak bersunat dan macam-macam lagi.

...dan Akak pun tengah sibuk menghitung hari. Tak sabar rasanya nak bercuti. Walaupun tak pergi jalan jauh-jauh, tapi nak bercuti jugak...hihi
Inilah masanya nak spend masa dengan family..


Korang tak bercuti ke hujung-hujung tahun macam ni?

Sekian. Wassalam.
2nd pic : google




10 ulasan:

  1. selamat bercuti...hujung tahun byk kerja..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum lagi dapat bercuti ni...sebab tu menghitung hari :(

      Padam
  2. Balasan
    1. Sedang menunggu hari. In shaa Allah..

      Padam
  3. saya juga suka pangkah kalendar ketika nak menunggu hari gaji..

    memang ada feel and thrill tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul jugak tu..
      Hari gaji adalah hari yang ditunggu

      Padam
  4. Mmg waktu terbaik bersama keluarga.. cuti sekolah hujung tahun mmg rasa berbeza dgn cuti2 yg lain. Mcm rasa relax sikit walaupun dah lama habis sekolah :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ambik feel anak2 cuti sekolah...terasa jugak auranya :D

      Padam
  5. sy br je blk bercuti..x leh lelama sbb cuti dah habis ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe...thn depan bole gi bercuti lagi. Kita tunggu cerita kat blog anies

      Padam

Google+ Followers

Pengikut