<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Thieves Young Living Essential Oil

Disember 30, 2017

Thieves Young Living Essential Oil

Assalamualaikum
Thieves Young Living Essential Oil buat Mummy happy...:)


Ni nak cerita pengalaman sendiri.
Masa selsema hari tu Akak sapu minyak ni kat kaki sambil menikmati juga aroma peppermint dan RC essential oil (dari young living). Alhamdulillah. Memang melegakan.
Lagi best bila Akak diffuse kan minyak ni. Satu bilik rasa aromanya.


Minyak ni juga boleh dijadikan sebagai ala2 'healthy tea'. Boleh campurkan 1 titik minyak thieves ni dengan 1 titik lemon essential oil, 1 titik coppaiba essential oil dan 1 sudu madu. Campurkan dengan air suam. Eerrm..memang best.

Selain dari itu, Akak gunakan minyak ni untuk dijadikan spray bagi menyegarkan lagi bau peti ais. Campurkan 10 titik minyak thieves ni bersama 10 titik minyak lemon essential oil ke dalam air. Lepas tu masukkan ke dalam botol spray. Spray kan campuran ini ke dalam peti ais. Memang terasa kesegarannya.
Sebenarnya boleh juga di spraykan ke tempat-tempat lain (selain dari peti ais) untuk mendapatkan aromanya yang segar.


Itulah pengalaman Akak menggunakan Thieves Essential Oil dari Young Living.
Satu pengalaman baru yang menarik dan menyegarkan. Tak caya, boleh cuba.

Apa yang ada dalam Thieves Essential Oil?
Credit : Google


Sekian. Wassalam.

#photobyfidah
#younglivingessentialoil


Label:

2 Ulasan:

Di 1/02/2018 04:28:00 PTG, Blogger nohas berkata...

YL ni bagus kan produknya, tapi tu lah, harganya bikin pening..huhu..

 
Di 1/05/2018 02:30:00 PTG, Blogger Hasliynda Umairah berkata...

waalaikummusalam

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama