<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Pangkah Kelendar

Disember 05, 2017

Pangkah Kelendar



Pangkah kelendar biasanya orang buat kalau sedang menghitung hari. Nasib baik tak kira jam.

Tak kiralah menghitung hari untuk apa pun. Terutamanya di bulan Disember ni. Mesti dah ada macam-macam plan. Ada yang nak pergi holiday, ada yang balik bercuti, ada yang nak bernikah atau bertunang, ada yang anak nak bersunat dan macam-macam lagi.

...dan Akak pun tengah sibuk menghitung hari. Tak sabar rasanya nak bercuti. Walaupun tak pergi jalan jauh-jauh, tapi nak bercuti jugak...hihi
Inilah masanya nak spend masa dengan family..


Korang tak bercuti ke hujung-hujung tahun macam ni?

Sekian. Wassalam.
2nd pic : google




Label:

10 Ulasan:

Di 12/05/2017 07:58:00 PTG, Blogger nohas berkata...

selamat bercuti...hujung tahun byk kerja..huhu..

 
Di 12/05/2017 11:23:00 PTG, Blogger Warisan Petani berkata...

Selamat bercuti.

 
Di 12/06/2017 07:46:00 PG, Blogger mrhanafi dot com berkata...

saya juga suka pangkah kalendar ketika nak menunggu hari gaji..

memang ada feel and thrill tu

 
Di 12/06/2017 11:50:00 PG, Blogger Khir Khalid berkata...

Mmg waktu terbaik bersama keluarga.. cuti sekolah hujung tahun mmg rasa berbeza dgn cuti2 yg lain. Mcm rasa relax sikit walaupun dah lama habis sekolah :D

 
Di 12/06/2017 11:51:00 PG, Blogger dear anies berkata...

sy br je blk bercuti..x leh lelama sbb cuti dah habis ;-)

 
Di 12/06/2017 06:33:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Belum lagi dapat bercuti ni...sebab tu menghitung hari :(

 
Di 12/06/2017 06:34:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Sedang menunggu hari. In shaa Allah..

 
Di 12/06/2017 06:34:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Betul jugak tu..
Hari gaji adalah hari yang ditunggu

 
Di 12/06/2017 06:35:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Ambik feel anak2 cuti sekolah...terasa jugak auranya :D

 
Di 12/06/2017 06:36:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Tak pe...thn depan bole gi bercuti lagi. Kita tunggu cerita kat blog anies

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama