<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Bangi Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang

Jun 11, 2017

Bangi Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang

Assalamualaikum

Bangi dulu tak macam Bangi sekarang.
Especially time nak raya. Bangi kini menjadi tumpuan para fashionista, hijabster dan yang sewaktu dengannya.






Antara tempat yang menjadi tumpuan pastinya di Bangi Sentral, Bangi Gateway, Kompleks PKNS dan Warta Bangi.






Ni pulak pemandangan di sekitar bangunan PKNS Bangi. Memang meriah. Nak rayalah katakan...

Tapi ini juga telah menyebabkan kesesakan lalu lintas yang luar biasa.




Sky view from PKNS Building, Bangi :)



Sekian saja laporan lalu lintas hari ini. Yang pasti, Bangi dulu dah tak macam Bangi sekarang.

Selamat Berpuasa. Wassalam.







Label:

14 Ulasan:

Di 6/12/2017 06:50:00 PG, Blogger mrhanafi berkata...

Suatu ketika dahulu Bangi popular dengan lapangan terbang..

 
Di 6/12/2017 10:23:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Saya pun x tau pasal ni Bro HB

 
Di 6/12/2017 10:56:00 PG, Blogger Meera Ruslan berkata...

musim2 puasa nie mmg tak mampu nak redah..huhu

 
Di 6/12/2017 11:40:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Memamg pun. Seeloknya, baju raya semua dah kena settle sebelum puasa..
Thanks Meera

 
Di 6/12/2017 01:14:00 PTG, Blogger Hasliynda Umairah berkata...

shah alam pun sekrg dah jammed
depa pakat2 shopping kat sec 7 tu..

 
Di 6/12/2017 11:21:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Memang macam tu rasanya..esp kalau nak raya.

 
Di 6/13/2017 01:06:00 PG, Anonymous Padin berkata...

Harga sebuah kemajuan.. cewahhhh

 
Di 6/13/2017 01:07:00 PG, Anonymous Padin berkata...

Saya pon setel awal, malas nak bersesak..

 
Di 6/13/2017 09:28:00 PG, Blogger SalbiahM berkata...

lagi banyak pilihan dan ta payah meredah ke kl, tu yang penuh. Aduh, saya x beli baju raya lagi

 
Di 6/13/2017 08:07:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Sbb tu baju raya budak2 kena settle sebelum puasa...tak sanggup nak bawak dia org ke lautan manusia...
Cepat2 beli baju raya Sal..sementara stok masih ada..:)

 
Di 6/13/2017 08:08:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Pewweett... :D

 
Di 6/13/2017 08:09:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Betul tu. Kalau akak memang tak kuasa nak bersesak macam tu...

 
Di 6/15/2017 06:33:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Lama menetap di bangi mmg akan nampak perubahan yg ketara kan.. dulu masa study kolej, kompleks PKNS tu mcm tempat budak muda berpeleseran.. mcm kawasan urban damage, tp sekarang hidup kembali.. bangi skrng cantik dan silap time sangkut jem yg amat hehe :)

 
Di 6/18/2017 05:58:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Memang..jem sesangat. Esp time nak raya ni.

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama