<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Hujan Rahmat

Mac 03, 2014

Hujan Rahmat

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..hujan turun dengan lebat hari ini.
Memang menunggu kehadiran hujan, setelah sekian lama dirasakan cuaca begitu panas dan kering.

Semoga hujan ini memberi rahmat pada kita semua. Aamiin...



Sekian. Wassalam

Label:

38 Ulasan:

Di 3/03/2014 09:00:00 PTG, Blogger Pus berkata...

amin mbak, Disaya kalau ujan itu suka banjir mbak hehe

 
Di 3/03/2014 09:09:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Harapnya tidak banjir di sini Dindin..
Cuma rasanya sudah tidak hujan sejak berminggu lalu...jadi terasa nikmat dan syukur bila hujan turun. Thanks Dindin

 
Di 3/03/2014 09:45:00 PTG, Blogger Blog Santai berkata...

Alhamdulillha lebatkan hujan Fidah..memang terasa sangat the different..yalah dah am panaskan..Allah maha mendengar doa-doa dari kita semua!!!

 
Di 3/03/2014 09:57:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah.. mudah2an bertukarlah cuaca kembali kpd keadaan sedia kala.. aamiin..

 
Di 3/03/2014 11:09:00 PTG, Blogger Unknown berkata...

Sekarang ini musim hujan masih terus ada
Dan cuaca masih extreme. semoga kita semua
Baik-baik saja yah Mbak Fidah amin :)

 
Di 3/04/2014 01:29:00 PTG, Blogger Mizz Aiza berkata...

alhamdulillah kat sini pun hujan juga fidah.. cuma sekarang ni ada jerebu pula..

 
Di 3/04/2014 05:39:00 PTG, Blogger Unknown berkata...

alhamdulillah..... hujan akhirnya..... tapi jerebu pula yg muncul...

 
Di 3/04/2014 10:59:00 PTG, Blogger Gee Lion berkata...

alhamdulillah Hujan juga akhirnya.. rasa macam inilah Hujan of the Year. yang dinanti-nanti oleh semua orang.. hehe.. :)

 
Di 3/05/2014 07:04:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Ya..semoga baik2 saja...thanks Saud

 
Di 3/05/2014 07:05:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Semoga hal jerebu ni cepat2 settle...thanks Aiza

 
Di 3/05/2014 07:06:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Hal hujan Alhamdulillah...dak ok nampaknya...hal jerebu pulak...
Thanks Che Eem

 
Di 3/05/2014 07:06:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Betul tu..ini lah hujan yg di nanti nanti kan...thanks

 
Di 3/05/2014 09:48:00 PG, Blogger Maria Firdz berkata...

Alhamdulillah.. Dh mula hujan dh..

 
Di 3/05/2014 02:16:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah...thanks Maria

 
Di 3/05/2014 02:17:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah...semoga cuaca kembali stabil..

 
Di 3/05/2014 04:19:00 PTG, Blogger lynmunir berkata...

Alhamdulilah, Tak lah rasa kering dah berdebu sangat. Apa kabar Fidah ?

 
Di 3/05/2014 06:44:00 PTG, Blogger Nurulhidayah berkata...

Alhamdulillah... kat sini bila la nak hujan agaknye.. pokok2 dah naik kering dah.. Mudah2an Allah menurunkan hujan dalam masa terdekat..

 
Di 3/06/2014 07:21:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah..Khabar baik K.Lynn...betul tu...x la rasa kering sgt. Thanks K Lynn

 
Di 3/08/2014 10:30:00 PG, Blogger Mizz Aiza berkata...

alhamdulillah jerebu dah tiada hari ini fida..

 
Di 3/08/2014 10:37:00 PG, Blogger Unknown berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

 
Di 3/08/2014 05:57:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

In Shaa Allah...semoga cuaca kembali seperti sediakala..
Salam hujung minggu Nurul :)

 
Di 3/08/2014 05:58:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanks..nanti sy singgah di blog awak.
T.kasih kembali kerana sudi singgah di sini :)

 
Di 3/09/2014 03:11:00 PTG, Blogger Mizz Aiza berkata...

hari ni cuaca kembali panas.. harap hujan akan turun kembali..

 
Di 3/09/2014 07:01:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Semoga hujan turun...agak panas cuaca akhir2 ni..
Thanks Aiza :)

 
Di 3/11/2014 11:12:00 PTG, Blogger Mizz Aiza berkata...

panas+jerebu.. sakit tekak kena banyakkan minum air kosong..

 
Di 3/12/2014 08:50:00 PTG, Blogger sobri yaacob berkata...

alhamdulilah hujan.. kawasan saya dah dkat 4 bulan x ujan..last hujan pun x sampai 10 minit..ujian allah :P

 
Di 3/12/2014 11:08:00 PTG, Blogger Blog Santai berkata...

Selamat malam Fidah...

 
Di 3/16/2014 03:52:00 PTG, Blogger Mizz Aiza berkata...

alhamdulillah pagi tadi hujan turun mencurah-curah.. :D

 
Di 3/16/2014 07:27:00 PTG, Anonymous Migraine berkata...

Assalamualaikum, singgah perdana kawan,
Apapun yang diberikan oleh ALLAH SWT adalah Rahmat bagi kita semua

 
Di 3/16/2014 10:58:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah..hari ni hujan..semoga selesai masalah jerebu dan kemarau. Thanks Sobri

 
Di 3/16/2014 10:59:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Selamat malam Raudzah..thanks :)

 
Di 3/16/2014 10:59:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah...hujan dari pagi sampai ke petang...

 
Di 3/16/2014 11:00:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Waalaikumsalam...betul tu..syukur Alhamdulillah di atas segala rahmat Nya...

 
Di 3/18/2014 11:59:00 PG, Blogger Unknown berkata...

alhamdulillah....jerebu pun dah kurang...

 
Di 3/18/2014 10:43:00 PTG, Blogger Mizz Aiza berkata...

syukur sangat jerebu dah takde.. :D

 
Di 3/21/2014 12:13:00 PG, Blogger sobri yaacob berkata...

syukur kepada allah sis :P

 
Di 3/24/2014 08:12:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah

 
Di 3/24/2014 08:14:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama