<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Kasih Ibu

Februari 25, 2014

Kasih Ibu

Assalamualaikum

Tarikh 25 Feb....satu tarikh yang menjadi ingatan kami sekeluarga...Masa arwah emak ada dulu...kami selalu meraikannya sekeluarga kerana tarikh hari ini adalah tarikh hari lahir arwah emak..

Semoga roh emak saya sentiasa dicucuri rahmat...Aamiin

Al Fatihah..



Minta maaf juga kerana lama sudah tidak update blog..agak sibuk sebenarnya akhir-akhir ni.

Sebenarnya, saya masih lagi
berada di Kota Kinabalu kerana urusan kerja. Pernah juga beberapa kali cuba update entri..tapi, malangnya line internet tidak mengizinkan.

Minta maaf juga kerana catatan di blog ini kadang kala agak peribadi..tapi..itulah sebenarnya blog saya...

Pada saya blog juga adalah tempat untuk menceritakan pengalaman dan kadang kala....mungkin juga tempat mencurahkan perasaan...hehe.

Sekian..Wassalam

Sumber gambar: Google



Label:

27 Ulasan:

Di 2/25/2014 10:40:00 PG, Blogger Kisah Si Dairy berkata...

al-fatihah untuk beliau...kasih ibu tiada penggantinya..

 
Di 2/25/2014 01:11:00 PTG, Blogger RDZ Z berkata...

Al fatihah untuk arwah ibu Fidah..Semoga rohnya tenagn di sana...

 
Di 2/25/2014 02:07:00 PTG, Blogger Lynn Munir berkata...

Alfatihah untuk aruah ibu dan semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang yang soleh.
Lama dah Fidah tak berwacana di blog ya. Salam selasa Fidah.

 
Di 2/25/2014 02:50:00 PTG, Blogger cahaya nur berkata...

al-fatihah...tarikh lahir arwah mak kak Fidah sama dengan tarikh lahir arwah mak Nur..25/02...Nur pun rindu sangat dengan arwah mak :-( Semoga arwah mak kita ditempatkan digolongan hamba-hambaNya yang beriman...amin..

 
Di 2/25/2014 04:18:00 PTG, Blogger Alldent Darzunt berkata...

al-fatihah...

 
Di 2/25/2014 05:12:00 PTG, Blogger ain diyana berkata...

al-fatihah... semoga akak tabah...

 
Di 2/25/2014 06:26:00 PTG, Blogger Kyla Pearlisha berkata...

Alfatihah utk ibu fidah ye.

 
Di 2/25/2014 07:51:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Ibu adalah sgalanya bagiku Mbak Fidah
Ada Pribahasanya Kasih Anak sepanjang Galau (Tongkat)
Tetapi Kasih Ibu Sepanjang Masa, dan tak ada hentinya :)

 
Di 2/25/2014 07:52:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Betul tu...ibu adalah segalanya..t.kasih ya Saud kerana masih sudi singgah di sini :)

 
Di 2/25/2014 07:56:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Al fatihah..Thanks Tasha

 
Di 2/25/2014 08:07:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alfatihah...t.kasih ya sudi singgah di sini...:)

 
Di 2/25/2014 08:08:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Al fatihah...thanks Raudzah..salam selasa :)

 
Di 2/25/2014 08:11:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanks K Lynn
Hehe dah lama dah tak update blog..internet kadang2 slow K Lynn..susah dah post entri.
L

 
Di 2/25/2014 08:13:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Sy pun rindu kat arwah emak...sangat
Semoga roh mereka di tempatkan di kalangan org2 yg beriman..Alfatihah
Thanks Nur :)

 
Di 2/25/2014 08:27:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Al fatihah..Thanks Dindin..
Salam selasa :)

 
Di 2/25/2014 08:28:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Al fatihah...thanks Ain
Salam selasa :)

 
Di 2/25/2014 09:44:00 PTG, Blogger Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

al-fatihah untuk ibu fidah.. semoga rohnya dicucuri rahmat oleh Allah dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman..
ternanti juga entri baharu dari fidah, rupanya sedang outstation sekarang ini.. semoga segala urusan fidah berjalan lancar..

 
Di 2/25/2014 09:53:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Kasih ibu membawa ke syurga.. doa anak sentiasa segar utknya...
Semoga Allah sentiasa mencucuri rahmat keatas rohnya & menempatkan beliau dikalangan org2 yg beriman... Al Fatihah... aamiin..

 
Di 2/25/2014 11:49:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanks Aiza...sorry tak dpt nak aktif berblogging...and thanks again sbb sudi berkunjung di sini

 
Di 2/25/2014 11:50:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Aamiin...thanks Khir.
Salam selasa :)

 
Di 2/26/2014 04:53:00 PTG, Blogger Haslinda Hassan Ali berkata...

al fatihah doa kan yg terbaik utk ibu..

 
Di 2/26/2014 10:04:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Al fatihah..thanks Lin

 
Di 2/26/2014 10:09:00 PTG, Blogger Cheq Eem berkata...

al-fatihah.... semoga roh sentiasa berada di kalangan orang beriman...

 
Di 2/26/2014 10:14:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Al fatihah..thanks Cheq Eem

 
Di 2/27/2014 02:40:00 PTG, Blogger Nurul Hidayah berkata...

Al-fatihah.. In shaa Allah. Nurul doakan semoga Arwah ibu Fidah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.

 
Di 2/28/2014 05:25:00 PTG, Blogger Sobri Yaacob berkata...

al fatihah ...

 
Di 3/05/2014 09:48:00 PG, Blogger Maria Firdz berkata...

Al-Fatihah...

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama