March 03, 2014

38 comments:

  1. amin mbak, Disaya kalau ujan itu suka banjir mbak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya tidak banjir di sini Dindin..
      Cuma rasanya sudah tidak hujan sejak berminggu lalu...jadi terasa nikmat dan syukur bila hujan turun. Thanks Dindin

      Delete
  2. Alhamdulillha lebatkan hujan Fidah..memang terasa sangat the different..yalah dah am panaskan..Allah maha mendengar doa-doa dari kita semua!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...semoga cuaca kembali stabil..

      Delete
  3. Alhamdulillah.. mudah2an bertukarlah cuaca kembali kpd keadaan sedia kala.. aamiin..

    ReplyDelete
  4. Sekarang ini musim hujan masih terus ada
    Dan cuaca masih extreme. semoga kita semua
    Baik-baik saja yah Mbak Fidah amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..semoga baik2 saja...thanks Saud

      Delete
  5. alhamdulillah kat sini pun hujan juga fidah.. cuma sekarang ni ada jerebu pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga hal jerebu ni cepat2 settle...thanks Aiza

      Delete
    2. alhamdulillah jerebu dah tiada hari ini fida..

      Delete
  6. alhamdulillah..... hujan akhirnya..... tapi jerebu pula yg muncul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hal hujan Alhamdulillah...dak ok nampaknya...hal jerebu pulak...
      Thanks Che Eem

      Delete
  7. alhamdulillah Hujan juga akhirnya.. rasa macam inilah Hujan of the Year. yang dinanti-nanti oleh semua orang.. hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..ini lah hujan yg di nanti nanti kan...thanks

      Delete
  8. Alhamdulillah.. Dh mula hujan dh..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah, Tak lah rasa kering dah berdebu sangat. Apa kabar Fidah ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..Khabar baik K.Lynn...betul tu...x la rasa kering sgt. Thanks K Lynn

      Delete
  10. Alhamdulillah... kat sini bila la nak hujan agaknye.. pokok2 dah naik kering dah.. Mudah2an Allah menurunkan hujan dalam masa terdekat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah...semoga cuaca kembali seperti sediakala..
      Salam hujung minggu Nurul :)

      Delete
  11. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..nanti sy singgah di blog awak.
      T.kasih kembali kerana sudi singgah di sini :)

      Delete
  12. hari ni cuaca kembali panas.. harap hujan akan turun kembali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga hujan turun...agak panas cuaca akhir2 ni..
      Thanks Aiza :)

      Delete
    2. panas+jerebu.. sakit tekak kena banyakkan minum air kosong..

      Delete
  13. alhamdulilah hujan.. kawasan saya dah dkat 4 bulan x ujan..last hujan pun x sampai 10 minit..ujian allah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..hari ni hujan..semoga selesai masalah jerebu dan kemarau. Thanks Sobri

      Delete
    2. syukur kepada allah sis :P

      Delete
  14. alhamdulillah pagi tadi hujan turun mencurah-curah.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...hujan dari pagi sampai ke petang...

      Delete
    2. syukur sangat jerebu dah takde.. :D

      Delete
  15. Assalamualaikum, singgah perdana kawan,
    Apapun yang diberikan oleh ALLAH SWT adalah Rahmat bagi kita semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam...betul tu..syukur Alhamdulillah di atas segala rahmat Nya...

      Delete
  16. alhamdulillah....jerebu pun dah kurang...

    ReplyDelete