<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Journey to Kundasang

Februari 28, 2014

Journey to Kundasang

Assalamualaikum...
Selama ini, saya hanya mendengar cerita sahaja tentang betapa cantiknya Kundasang. Tak sangka pulak hajat untuk ke sana telah tercapai..
Alhamdulillah..berjaya juga menjejakkan kaki ke sana pada hari Sabtu yang lalu.

Saya dan 3 orang rakan sekerja menyewa sebuah kereta, khas untuk ke sana. Kami bertolak lebih kurang jam 7.30 pagi..agak lewat juga kerana kalau di Sabah..siang nya cepat bah!!!

Perjalanan ke sana memang sangat menarik dan kami disajikan dengan pemandangan yang sangat indah.

Here are some of the pictures of beautiful Kundasang....



Memang saya berhajat untuk ke Sabah lagi dan harapnya kunjungan yang akan datang dapat pergi bersama keluarga pula...

Sekian. Wassalam




Label:

14 Ulasan:

Di 2/28/2014 03:13:00 PTG, Blogger cahaya nur berkata...

indah sungguh pemandangannya...

 
Di 2/28/2014 03:18:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Sangat cantik Nur...memang recommended utk gi holiday
Thanks :)

 
Di 2/28/2014 05:24:00 PTG, Blogger Sobri Yaacob berkata...

wah kundasang memang cantik kan..
masa sis pg desa castle suhu sejuk x?
al maklumlah musim panas skrg :P

 
Di 2/28/2014 05:33:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Sejuk...sbb pergi pagi :)
Tapi x sempat nak pergi semua tmpt2 yg sobri rekemen dlm blog hari tu..i.e rumah terbalik...rugi lak rasa

 
Di 2/28/2014 06:55:00 PTG, Blogger Cheq Eem berkata...

Kundasang memang tempat wajib pergi kalau ke sabah kan.. rindunya dengan suasana ala2 new zealand tuu... :D

 
Di 2/28/2014 09:26:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Wahh.. saya tak pernah sampai ke kundasang. Menarik juga ye.. :)

 
Di 2/28/2014 09:36:00 PTG, Blogger Kyla Pearlisha berkata...

Cantiknya. bila la berkesempatan nk g kundasang.Malaysia pon bnyk tmpt mnarik yg kita xtahu kan :)

 
Di 3/01/2014 09:33:00 PG, Blogger Haslinda Hassan Ali berkata...

wow cantiknya
subhanallah

 
Di 3/01/2014 10:36:00 PG, Blogger RDZ Z berkata...

Salam sabtu Fidah..Wow bestya..cantik..nway kita suka nama kundasang ni...macam best & sejuk je..


 
Di 3/02/2014 01:30:00 PG, Blogger Gee Lion berkata...

dah ramai yg jejak kaki ke sana.. bila pula giliran saya ye... ):

 
Di 3/02/2014 07:46:00 PTG, Blogger Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

cantik pemandangan di sana denga udara pun segar sahaja.. :D

 
Di 3/03/2014 10:00:00 PTG, Blogger Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

teringin juga nak menjejakkan kai di sana..

 
Di 3/05/2014 09:48:00 PG, Blogger Maria Firdz berkata...

Teringin nk ke sana juga...

 
Di 3/12/2014 08:49:00 PTG, Blogger Sobri Yaacob berkata...

ala.. yg rumah terbalik tu dlam pjalnan nak p mesti kita jmpa.. tapi kat area kundasang smua tempat abih pusing..kan?

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama