Oktober 26, 2014

Happiness Definition


Apa-apa pun...saya tetap percaya...tidur dan rehat yang mencukupi itu perlu untuk semua orang.

Good nite everyone :)


Pic: instagram

14 ulasan:

  1. sebab tu takde makna nak happy kalau ada imsonia.. huhu.. sedihnya.. cuba cek time saya komen entri cik fidah ni.. :')

    BalasPadam
  2. Alamak....dah dekat pukul 3a.m dah...Kesiannya kat Gee..
    semoga cepat2 Ok...
    Anyway..thanks Gee sbb selalu singgah kat sini....salam isnin

    BalasPadam
  3. Yup Agreed Fidah..bila kita tidur cukup bangun pagi fresh and looking forward...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau tido cukup...in shaa Allah bangun pagi segar. Thanks Raudzah :)

      Padam
  4. happiness is ...bila tengok header blog ni....saya suka sgt :)

    BalasPadam
  5. Happy pulak bila tengok template dah berubah.. menarik.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Khir... :)
      semoga ceria dan happy selalu

      Padam
  6. Sebenarnya tempat tidur,adalah tempat yang paling menyamankan.
    Salam selasa Fidah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju Kak Lynn..memang menyamankan...

      Padam
  7. Tak cukup tidur memang mempengaruhi mood macam Nurul pagi ni.. productivity sangat low.. huhu.. Template baru cantik la :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau x cukup tidur..memang boleh 'weng' sepanjang hari...
      Thanks Nurul :) :)

      Padam
  8. hehe, memang..saya pun nak gi 'happy'kan diri kejap lagi. tapi tulah, tarikan nak blogging ni sama kuat..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga happy dan ceria selalu Sal
      Thanks :)

      Padam

Google+ Followers

Pengikut