October 17, 2014

Happy Birthday WhiteBarley...

Assalamualaikum...



Hari ni..genap setahun blog saya...rasanya macam baru aje create blog ni...
Tapi..memang seronok jugak ber blogging. Ianya adalah pengalaman baru untuk saya. Cuma kadang-kadang tu..tak berkesempatan nak update blog selalu..dan nak buat aktiviti bw....
Kepada kawan-kawan yang saya belum berkesempatan lagi untuk berkunjung ke blog..minta maaf ya

Sebenarnya..saya berblogging hanya untuk suka-suka dan sekadar mengisi masa lapang. Belum lagi ada target nak mengejar rating..dan banyak lagi perkara yang perlu saya pelajari. Namun saya akui..berblogging adalah satu aktiviti yang menyeronokkan disamping dapat berkenalan dengan ramai kawan-kawan baru.

Kepada ahli keluarga dan kawan-kawan yang sentiasa menyokong blog saya, jutaan terima kasih saya ucapkan...
Terima kasih yang tidak terhingga juga saya ucapkan kepada kawan lama saya yang memperkenalkan saya kepada dunia blogging ini. Saya tidak pernah melupakan jasa beliau. Semoga beliau juga terus sukses dalam apa jua bidang yang diceburi.

Ok. Nampaknya itu saja coretan saya untuk kali ini. Salam hujung minggu dan semoga ceria selalu.

Sekian. Wassalam.


8 comments:

  1. Happy ist anniversary Whitebarley..semoga terus succes k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Raudzah..
      t.kasih kerana menjadi pengomen setia :)

      Delete
  2. Happy anniversary cik Fidah and Whitebarley..
    samalah kita.. blogging utk personal..
    tak pernah terfikir nak kejar rating ke ke apa ke..
    cuma baru-baru ni, selepas sekian lama baru tergerak hati nak letak nuffnang.
    tak sia2.. dapat jugak 75 sen.. muehehehe.. >.<

    sekali lagi, happy anniversary.. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Gee..
      nuffnang kat blog saya tu..member yg letak kan...baru belajar nak tgk2 benda tu..hehe

      Delete
  3. hepi anniversary white barley!keep on blogging ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Sal..
      Sorry..lambat siket nak bw ke sana..

      Delete
  4. Alhamdulillah tahniah Fidah... sungguh pantas masa berlalu kan. Happy anniversary buat blog whitebarley.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..thanks for everything Khir..

      Delete

Google+ Followers

Followers