<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Merah Tanda Berani

Disember 03, 2014

Merah Tanda Berani

Assalamualaikum..

Yeay...Kak Ton cuti hari ni..on off nak habiskan cuti tahunan. And yang paling penting, dapat spend lebih masa untuk anak-anak.

Antara aktiviti hari ni adalah menukar template blog...Memang dari hari tu teringin nak bertukar pada yang ala-ala mobile-friendly... Tapi, tak ada masa nak explore...
So since dah bercuti....bolehlah mengodek godek komputer. Sebenarnya, nak cuba-cuba aje...Hentam saja lah labu!!!
Kebetulan Mr Hubby kerja hari ni, so..memang duduk rumah ajalah dengan anak-anak..Masa pun lebih banyak untuk mencuba jaya :)


MERAH.
Template ni, anak saya yang pilih...."biar Mama nampak berani".
Cuma kena modify sikit...(Thanks to Mr Adi, our IT expert kat opis semalam...sebab beri sedikit pencerahan macam mana nak edit HTML)..
Anak saya pun rajin jugak baca blog Mama dia..nak support Mama katanya....
Semoga dengan template baru ni..Mama dia akan menjadi lebih bersemangat untuk berblogging..hehehe

Kepada kawan-kawan yang saya belum lagi berkesempatan untuk singgah ke blog anda semua, saya minta maaf ya..Dan ada juga blog yang saya jadi silent reader saja untuk sementara waktu ni, belum lagi berkesempatan untuk meninggalkan jejak atau komen...huhu..sorry.

Semoga segala urusan saya dan para pembaca semua dipermudahkan..In Shaa Allah...Aaamiin...

Sekian.Wassalam.



Label:

21 Ulasan:

Di 12/04/2014 12:38:00 PTG, Blogger Khai♥Rin : anies berkata...

best nyerrrr...nk ikut serta bleh? ;-)

 
Di 12/04/2014 01:30:00 PTG, Blogger Belog Santai berkata...

Tahniah Fidah..dah berwajah baru ya...

 
Di 12/04/2014 02:28:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanks Raudzah... :)

 
Di 12/04/2014 05:34:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Wahh tahniah... alhamdulillah.. semoga menjadi inspirasi utk terus berjaya & menjadi inspirasi juga buat anak sebagai sebahagian pendekatan minat membaca & mengenali dunia IT sebenar melalui ibunya.. Terbaik.. :) :)

 
Di 12/04/2014 05:41:00 PTG, Blogger Cetusan Minda berkata...

tak sabar nak tgk rumah baru dia ...

 
Di 12/04/2014 06:13:00 PTG, Blogger Sally Yatiey berkata...

Tahniah ;D

 
Di 12/04/2014 06:31:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Jom..hehe..
thanks ;-)

 
Di 12/04/2014 09:46:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Terima kasih Khir.. :):)
Daripada dia dok main game aje...baik ajak sekali...hehe

 
Di 12/04/2014 09:47:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Biasa2 aje Vee... :)
Malu lak..hehe

Thanks

 
Di 12/04/2014 09:47:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanks Sally...salam kenal :)

 
Di 12/04/2014 10:42:00 PTG, Blogger Lynn Munir berkata...

Wahh....memang dah berubah blog Fidah.Nampak lebih pro gitew.

 
Di 12/04/2014 10:44:00 PTG, Anonymous mselim3 berkata...

Assalammualaikum... fidah shah,

cantik dan kemas template blog nie kan...

mselim3

 
Di 12/04/2014 11:03:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

ooccchhh....malu...hehe
Thanks Kak Lynn :)

 
Di 12/04/2014 11:04:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Waalaikumsalam mselim3...
Terima kasih.. :)

 
Di 12/05/2014 10:14:00 PTG, Blogger yanto cungkup berkata...

wah template ini lagi best lah kak
berani tampil beda
semoga lebih sukses

 
Di 12/05/2014 10:15:00 PTG, Blogger yanto cungkup berkata...

apahal koq mesti paki moderasi nih kak

 
Di 12/05/2014 10:16:00 PTG, Blogger yanto cungkup berkata...

semangat!!

 
Di 12/05/2014 10:35:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Baru belajar belajar ni Mas Yan...masih belum pandai lagi..

Terima kasih ya :)

 
Di 12/06/2014 10:56:00 PTG, Blogger SalbiahM berkata...

Memang mobile friendly kak..kalau tengok kat pc mesti cantik jugak . merah tanda berani

 
Di 12/06/2014 11:07:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Biasa juga blogger-blogger disini buat begitu... :)

 
Di 12/06/2014 11:07:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Hehe...thanks Sal..
Merah tanda berani

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama