December 03, 2014

Merah Tanda Berani

Assalamualaikum..

Yeay...Kak Ton cuti hari ni..on off nak habiskan cuti tahunan. And yang paling penting, dapat spend lebih masa untuk anak-anak.

Antara aktiviti hari ni adalah menukar template blog...Memang dari hari tu teringin nak bertukar pada yang ala-ala mobile-friendly... Tapi, tak ada masa nak explore...
So since dah bercuti....bolehlah mengodek godek komputer. Sebenarnya, nak cuba-cuba aje...Hentam saja lah labu!!!
Kebetulan Mr Hubby kerja hari ni, so..memang duduk rumah ajalah dengan anak-anak..Masa pun lebih banyak untuk mencuba jaya :)


MERAH.
Template ni, anak saya yang pilih...."biar Mama nampak berani".
Cuma kena modify sikit...(Thanks to Mr Adi, our IT expert kat opis semalam...sebab beri sedikit pencerahan macam mana nak edit HTML)..
Anak saya pun rajin jugak baca blog Mama dia..nak support Mama katanya....
Semoga dengan template baru ni..Mama dia akan menjadi lebih bersemangat untuk berblogging..hehehe

Kepada kawan-kawan yang saya belum lagi berkesempatan untuk singgah ke blog anda semua, saya minta maaf ya..Dan ada juga blog yang saya jadi silent reader saja untuk sementara waktu ni, belum lagi berkesempatan untuk meninggalkan jejak atau komen...huhu..sorry.

Semoga segala urusan saya dan para pembaca semua dipermudahkan..In Shaa Allah...Aaamiin...

Sekian.Wassalam.



21 comments:

  1. best nyerrrr...nk ikut serta bleh? ;-)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Fidah..dah berwajah baru ya...

    ReplyDelete
  3. Wahh tahniah... alhamdulillah.. semoga menjadi inspirasi utk terus berjaya & menjadi inspirasi juga buat anak sebagai sebahagian pendekatan minat membaca & mengenali dunia IT sebenar melalui ibunya.. Terbaik.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Khir.. :):)
      Daripada dia dok main game aje...baik ajak sekali...hehe

      Delete
  4. tak sabar nak tgk rumah baru dia ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa2 aje Vee... :)
      Malu lak..hehe

      Thanks

      Delete
  5. Wahh....memang dah berubah blog Fidah.Nampak lebih pro gitew.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooccchhh....malu...hehe
      Thanks Kak Lynn :)

      Delete
  6. Assalammualaikum... fidah shah,

    cantik dan kemas template blog nie kan...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam mselim3...
      Terima kasih.. :)

      Delete
  7. wah template ini lagi best lah kak
    berani tampil beda
    semoga lebih sukses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru belajar belajar ni Mas Yan...masih belum pandai lagi..

      Terima kasih ya :)

      Delete
  8. apahal koq mesti paki moderasi nih kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa juga blogger-blogger disini buat begitu... :)

      Delete
  9. Memang mobile friendly kak..kalau tengok kat pc mesti cantik jugak . merah tanda berani

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...thanks Sal..
      Merah tanda berani

      Delete