<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Penghargaan Untuk Blogger (November 2014)

Disember 01, 2014

Penghargaan Untuk Blogger (November 2014)

Assalamualaikum.



Artikel ini adalah sebagai penghargaan untuk sahabat-sahabat yang sudi singgah di blog saya. Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada semua pengunjung terutamanya kepada 10 blogger yang paling rajin memberikan komen-komen.
Saya sertakan nama mereka supaya lebih mudah untuk rakan-rakan pembaca lain mengenali mereka.

Saud Karrysta   

Khir Khalid      

Yanto Cungkup  

Belog Santai

Gee Lion

Nurul Hidayah


Aldino Sya


Cilembu thea / Mang Lembu    
      
Selepas ini, bolehlah melawat dan singgah di blog-blog mereka bagi menjalin silaturrahim dan ukhwah sesama kita. Pasti banyak ilmu tentang kehidupan, keusahawanan, tips berblogging, komputer (dan sewaktu dengannya), sejarah Islam dan nusantara, tips kecantikan, resipi dan makanan special serta berita terkini boleh diperolehi. Tak rugi baca...

Terima kasih juga saya ucapkan kepada rakan-rakan blogger dan bukan blogger lain yang sudi bertandang ke sini dan terus memberi sokongan kepada blog saya. 
Thank You :)


Wassalam.

Pic : goggle

Label:

41 Ulasan:

Di 12/01/2014 08:16:00 PG, Blogger Belog Santai berkata...

Morning Fidah...Thanks ya...

 
Di 12/01/2014 09:29:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Gud morning Raudzah
you're welcome..
thanks for supporting my blog :)

 
Di 12/01/2014 11:28:00 PG, Blogger Ainnul Yaqin berkata...

wa'alaikum'sallam wahh ternayata saya belom termasuk yah mbak fid :v tapi tak apala mungkin di lain waktu saya juga akan masuk ke nominasi wkwk :D

 
Di 12/01/2014 12:37:00 PTG, Blogger santika fadilah berkata...

ko mas saud pertama yah, harusnya aku hehehe.. pees..

 
Di 12/01/2014 12:47:00 PTG, Blogger Cetusan Minda berkata...

ada antaranya yg saya blm kenali ...

 
Di 12/01/2014 01:28:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Terima kasih ainul yaqin sudi berkunjung ke sini
In shaa Allah..

 
Di 12/01/2014 01:29:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Adduh......gimana ni dong?? :D

 
Di 12/01/2014 01:31:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Sila lah kenal2 Vee...
Terima kasih ya..support blog saya :)

 
Di 12/01/2014 03:34:00 PTG, Blogger Ai Wida berkata...

Kayaknya saya harus rajin mampir ke blognya mbak fidah nih biar tambah akrab juga hehe

 
Di 12/01/2014 05:01:00 PTG, Blogger Kyla Pearlisha berkata...

Salam hai fidah. Lama xkunjung ke sini huhuhu. Tahniah utk semua

 
Di 12/01/2014 07:46:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Terima kasih sudi datang sini Miss Ai..
nanti saya ke sana ya..untuk belajar macam-macam tips..sambil pilih jamu.. :)

 
Di 12/01/2014 08:00:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Waalaikumsalam..
Hai Tasha..long time no see :)
Terima kasih singgah sini..

 
Di 12/01/2014 10:58:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Thanks Fidah..Salam Disember & salam ceria selalu.. :)

 
Di 12/01/2014 11:33:00 PTG, Blogger Nazlee Ismail PCL berkata...

salam singgah blog Fida, Pcl juga lama tak ke sini.

 
Di 12/01/2014 11:41:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

You're welkom Khir.. :)
Thanks for supporting my blog..
Salam December..

 
Di 12/01/2014 11:41:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Salam PCL...
Terima kasih datang sini :)

 
Di 12/02/2014 12:20:00 PG, Blogger yanto cungkup berkata...

wah blog saya ternyata masuk list nih
thanks kak fidah.semoga persahabatan semakin erat

 
Di 12/02/2014 12:21:00 PG, Blogger yanto cungkup berkata...

kerumah saya juga ya mbak wida
nanti saya beri kopi deh.hahaha

 
Di 12/02/2014 12:22:00 PG, Blogger yanto cungkup berkata...

sala kenal je

 
Di 12/02/2014 12:23:00 PG, Blogger yanto cungkup berkata...

sabar teteh
karena sabar itu disayang tuhan

 
Di 12/02/2014 07:14:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

In shaa Allah...semoga silaturrahim berkekalan dan bersahabatan bertambah erat...

Terima kasih Mas Yan..:)

 
Di 12/02/2014 07:16:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Mas Yan : Yang cewek aje di offer kopi?? :D :D

 
Di 12/02/2014 10:07:00 PG, Blogger Ainnul Yaqin berkata...

dan disayang mas yanto juga kayaknya :D

 
Di 12/02/2014 10:20:00 PG, Blogger Qiral Bima Josha berkata...

selamat ya buat 10 blogger yang mendapat penghargaan semoga bisa lebih erat dalam persahabatannya...

 
Di 12/02/2014 02:07:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Assalamuallaikum wr wb. Maaf Kak Fidah kemarin Laptop saya Hank jadi on blog saya numpang di teman dan tak sempet berkunjung kemari. Alahamdulilah kiranya saya dapat anugrah Penghargaan Blogger di Tahun 2014 di Blog nya Kak Fidah ini :) Terima kasih yang tak terhingga *salam santun dan ceria selalu :)

 
Di 12/02/2014 02:09:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Amin terima kasih ya Kak Qiral salam kenal saya dengan Kak Qiral

 
Di 12/02/2014 02:11:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Selamat siang Kak Fidah. terima kasih atas Penghargaanya ya Kak?

 
Di 12/02/2014 02:12:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Sabar tawakal aja Mas Ainnul, semoga di lain kesempatan Mas juga dapat Award dari Kak Fidah ini :)

 
Di 12/02/2014 02:14:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Kalau Teh Santika pengen di pertama, Mari duduk di sisi saya ya Teh?

 
Di 12/02/2014 02:15:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Jika Sahabat Blogging yang ada disini dan tak kenal saya. Maka saya mengucapkan Salam Kenal buat seluruh Sahabat blogger disini

 
Di 12/02/2014 02:17:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Saya sudah siapkan beberapa Farpum dan Jamu, kalai aja Kak Fidah dan Mbak Ai Wida, sudi singgah. Kalau Mas Yanto sudah saya siapkan Wedang Bandrek dan bajigur.. siap tinggal tuang :)

 
Di 12/02/2014 02:19:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Taniah pula ya buat Kak Kyla juga Special buat Kak Fidah yang telah memberikan anugrah Penghargaan buat saya. Terima kasih :)

 
Di 12/02/2014 02:20:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Alhamdulilah blog saya termasuk dalam daftar List di Penghargaan blogger 2014 ini ya Kak Fidah. Terima kasih :)

 
Di 12/02/2014 02:24:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Salam desember Kak Fidah. semoga sukses dan sihat selalu :)

 
Di 12/02/2014 02:27:00 PTG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Alhamdulilah ya Kak Fidah berkat entri penghargaan blogger ini banyak teman lama yang singgah :)

 
Di 12/02/2014 05:58:00 PTG, Anonymous Tanpa Nama berkata...

hello. salam kenal :)

 
Di 12/03/2014 01:36:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Terima Kasih Mr Qiral.. :)
Salam Kenal

 
Di 12/04/2014 10:47:00 PTG, Blogger Lynn Munir berkata...

Terima kasih untuk kemasukan namanya di dalam list.
Moga maju jaya terus Fidah dalam blogging,kerjaya, dalam kehidupan dunia dan akhirat. Aminn.

 
Di 12/05/2014 07:34:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Aamiin...Thanks Kak Lynn..atas doanya

Semoga Kak Lynn sekeluarga juga berjaya di dunia dan akhirat...aamiin..

 
Di 12/08/2014 12:51:00 PG, Blogger Aldino Sya berkata...

wadduhh..! hampir lewat inih.. penghargaan khusus dari Kak Fidah..!
Makasi atas penghargaannya Ya Kak..!

cuma bisa mendoakan Kak Fidah saja,. semoga tetap dalam lindungan-Nya..!. Amin yaa rabbal alamiin..!. amin.amin..amin.

 
Di 12/08/2014 01:42:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Aaamiin.....terima kasih :)

p/s : lewat banget ni!

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama