December 01, 2014

Penghargaan Untuk Blogger (November 2014)

Assalamualaikum.



Artikel ini adalah sebagai penghargaan untuk sahabat-sahabat yang sudi singgah di blog saya. Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada semua pengunjung terutamanya kepada 10 blogger yang paling rajin memberikan komen-komen.
Saya sertakan nama mereka supaya lebih mudah untuk rakan-rakan pembaca lain mengenali mereka.

Saud Karrysta   

Khir Khalid      

Yanto Cungkup  

Belog Santai

Gee Lion

Nurul Hidayah


Aldino Sya


Cilembu thea / Mang Lembu    
      
Selepas ini, bolehlah melawat dan singgah di blog-blog mereka bagi menjalin silaturrahim dan ukhwah sesama kita. Pasti banyak ilmu tentang kehidupan, keusahawanan, tips berblogging, komputer (dan sewaktu dengannya), sejarah Islam dan nusantara, tips kecantikan, resipi dan makanan special serta berita terkini boleh diperolehi. Tak rugi baca...

Terima kasih juga saya ucapkan kepada rakan-rakan blogger dan bukan blogger lain yang sudi bertandang ke sini dan terus memberi sokongan kepada blog saya. 
Thank You :)


Wassalam.

Pic : goggle

41 comments:

  1. Replies
    1. Gud morning Raudzah
      you're welcome..
      thanks for supporting my blog :)

      Delete
    2. Selamat siang Kak Fidah. terima kasih atas Penghargaanya ya Kak?

      Delete
  2. wa'alaikum'sallam wahh ternayata saya belom termasuk yah mbak fid :v tapi tak apala mungkin di lain waktu saya juga akan masuk ke nominasi wkwk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ainul yaqin sudi berkunjung ke sini
      In shaa Allah..

      Delete
    2. Sabar tawakal aja Mas Ainnul, semoga di lain kesempatan Mas juga dapat Award dari Kak Fidah ini :)

      Delete
  3. ko mas saud pertama yah, harusnya aku hehehe.. pees..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adduh......gimana ni dong?? :D

      Delete
    2. sabar teteh
      karena sabar itu disayang tuhan

      Delete
    3. dan disayang mas yanto juga kayaknya :D

      Delete
    4. Kalau Teh Santika pengen di pertama, Mari duduk di sisi saya ya Teh?

      Delete
  4. ada antaranya yg saya blm kenali ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila lah kenal2 Vee...
      Terima kasih ya..support blog saya :)

      Delete
    2. Jika Sahabat Blogging yang ada disini dan tak kenal saya. Maka saya mengucapkan Salam Kenal buat seluruh Sahabat blogger disini

      Delete
  5. Kayaknya saya harus rajin mampir ke blognya mbak fidah nih biar tambah akrab juga hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi datang sini Miss Ai..
      nanti saya ke sana ya..untuk belajar macam-macam tips..sambil pilih jamu.. :)

      Delete
    2. kerumah saya juga ya mbak wida
      nanti saya beri kopi deh.hahaha

      Delete
    3. Mas Yan : Yang cewek aje di offer kopi?? :D :D

      Delete
    4. Saya sudah siapkan beberapa Farpum dan Jamu, kalai aja Kak Fidah dan Mbak Ai Wida, sudi singgah. Kalau Mas Yanto sudah saya siapkan Wedang Bandrek dan bajigur.. siap tinggal tuang :)

      Delete
  6. Salam hai fidah. Lama xkunjung ke sini huhuhu. Tahniah utk semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..
      Hai Tasha..long time no see :)
      Terima kasih singgah sini..

      Delete
    2. Taniah pula ya buat Kak Kyla juga Special buat Kak Fidah yang telah memberikan anugrah Penghargaan buat saya. Terima kasih :)

      Delete
  7. Thanks Fidah..Salam Disember & salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welkom Khir.. :)
      Thanks for supporting my blog..
      Salam December..

      Delete
    2. Salam desember Kak Fidah. semoga sukses dan sihat selalu :)

      Delete
  8. salam singgah blog Fida, Pcl juga lama tak ke sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam PCL...
      Terima kasih datang sini :)

      Delete
    2. Alhamdulilah ya Kak Fidah berkat entri penghargaan blogger ini banyak teman lama yang singgah :)

      Delete
  9. wah blog saya ternyata masuk list nih
    thanks kak fidah.semoga persahabatan semakin erat

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah...semoga silaturrahim berkekalan dan bersahabatan bertambah erat...

      Terima kasih Mas Yan..:)

      Delete
    2. Alhamdulilah blog saya termasuk dalam daftar List di Penghargaan blogger 2014 ini ya Kak Fidah. Terima kasih :)

      Delete
  10. selamat ya buat 10 blogger yang mendapat penghargaan semoga bisa lebih erat dalam persahabatannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin terima kasih ya Kak Qiral salam kenal saya dengan Kak Qiral

      Delete
    2. Terima Kasih Mr Qiral.. :)
      Salam Kenal

      Delete
  11. Assalamuallaikum wr wb. Maaf Kak Fidah kemarin Laptop saya Hank jadi on blog saya numpang di teman dan tak sempet berkunjung kemari. Alahamdulilah kiranya saya dapat anugrah Penghargaan Blogger di Tahun 2014 di Blog nya Kak Fidah ini :) Terima kasih yang tak terhingga *salam santun dan ceria selalu :)

    ReplyDelete
  12. hello. salam kenal :)

    ReplyDelete
  13. Terima kasih untuk kemasukan namanya di dalam list.
    Moga maju jaya terus Fidah dalam blogging,kerjaya, dalam kehidupan dunia dan akhirat. Aminn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin...Thanks Kak Lynn..atas doanya

      Semoga Kak Lynn sekeluarga juga berjaya di dunia dan akhirat...aamiin..

      Delete
  14. wadduhh..! hampir lewat inih.. penghargaan khusus dari Kak Fidah..!
    Makasi atas penghargaannya Ya Kak..!

    cuma bisa mendoakan Kak Fidah saja,. semoga tetap dalam lindungan-Nya..!. Amin yaa rabbal alamiin..!. amin.amin..amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaamiin.....terima kasih :)

      p/s : lewat banget ni!

      Delete