<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Orang Minyak

Jun 03, 2018

Orang Minyak

Assalamualaikum
Bila bercerita pasal orang minyak, janganlah bayangkan orang hitam berminyak dalam cerita P.Ramlee.

Orang minyak zaman sekarang boleh jadi juga orang-orang yang menggunakan essential oils. Ala-ala mak minyak gitu.


Saya pernah bercerita tentang Young Living Essential Oils pada tahun lalu. Memang tidak dinafikan, harganya agak mahal, tapi khasiatnya memang berbaloi-baloi. Sesuailah dengan kualitinya.


Ada orang kata, minyak (young living essential oils) ni hanya untuk dihidu. Tapi sebenarnya minyak ni boleh juga dimakan, disapu dan di -diffuse. Aromanya memang mantop.

Ada perbagai jenis minyak dan setiap satu ada fungsi dan khasiatnya yang tersendiri.

Petang tadi, gatai tangan pulak nak buat video pasal koleksi minyak yang ada.
Hasilnya ada kat bawah nih...


Jom..mari kita ramai-ramai berkenalan dengan essential oils dari young living ni.
Orang kata, kalau tak kenal maka tak cinta.
Kalau dah cinta, tunggu apa lagi. Beli ler...
Akak sedia menolong.

Sekian. Wassalam.
#whitebarleyphoto
#younglivingessentialoils
#makminyak

Label:

4 Ulasan:

Di 6/06/2018 01:17:00 PG, Blogger nohas berkata...

Suka renjis2 kt bantal, bila tidur rasa nyaman..utk awet muda jg..hihi..

Cantik pouch tu..

 
Di 6/06/2018 03:43:00 PTG, Blogger dear anies berkata...

org myk wangi smpi sini ;-)

 
Di 6/06/2018 05:20:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Awwwww....i like

 
Di 6/06/2018 05:21:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Best baunya..lena tido.

Thanks..baru2 nak belajar design essential oil pouch

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama