Mei 08, 2018

Tips Pergi Mengundi

Assalamualaikum.
Akak nak share beberapa tips untuk pergi mengundi.

Mulakan dengan Bismillah dan langkah kanan.
Jangan lupa calitkan sedikit Young Living Peppermint Essential Oil untuk lebih segar. Kalau tak nak calit, hidu saja aromanya yang menyegarkan.
Orang kata biar fresh gitu. Nak pandu kereta ke tempat mengundi pun, in shaa Allah tak rasa mengantuk.


Boleh ceriakan hari dengan Young Living Joy Essential Oil. Aroma dari 7 bunga pasti membuat anda lebih bersemangat. Boleh juga dijadikan perfume supaya adik kakak semua lebih wangi dan berkeyakinan diri.
Kalau ada orang yang beratur dekat-dekat tu tanya "Apa yang wangi ni?"
Jawab aja "Kalau nak tau rahsianya, jom beli Young Living Essential Oil"...


Yang ini paling penting. Orang kata, apa pun yang kita buat, kita kena jelas apa yang sebenarnya kita mahukan.
It's time for clarity.
Make it very clear...
Pilih betul-betul ya adik kakak...abang, pak cik dan mak cik.


Ini tips untuk orang yang stress. Maklumlah, orang kan ramai. Jadi, jangan lupa bawa bekal minyak 'stress away' ni. Aromanya cukup segar dan in shaa Allah, stress pun berkurangan. Barulah kita boleh berfikir dengan tenang dan pilih/undi betul-betul.


Ok. Itu saja tips dari Akak.
Semoga semuanya dipermudahkan.
Selamat mengundi.
Ingat young living essential oil, ingat Akak :):)

Sekian. Wassalam.

#whitebarley
#photobyfidah
#pru14malaysia
#selamatmengundi




7 ulasan:

  1. sy relaks je mengundi mcm biasa... g lmbt sikit sbb nk elak org ramai... dan elak jumpa pakwe lama hahahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh...kira strategi jugak tu.
      Jangan pagi2 esok Pakwe lama tercari cari.....hihi

      Padam
  2. Semoga menjadi pengundi yang bijak.

    Buat pilihan yang tepat dan betul..

    Jika Salah Maka habis peluang satu undi

    BalasPadam

Google+ Followers

Pengikut