April 09, 2018

Young Living Savvy Minerals Lipstick


Assalamualaikum
Hari Sabtu lepas Akak dapat Savvy Mineral Lipstick keluaran Young Living.
Lepas berwangi-wangi dan segarkan diri dengan essential oil, kita comel-comelkan diri dengan lipstick baru pulak.
Sebenarnya Akak redeem point dekat Young Living untuk dapatkan lipstick ni.
Maka hati pun terlajak kembang sebab dapat lipstick free :)

Yang kat atas tu gambar masa baru bukak kotak.
Packaging nya memang cantik.


Apa yang menarik tentang savvy Mineral Lipstick?

Pilihan warna yang ada juga memang sangat natural.
Tapi.....untuk sesiapa yang sukakan warna bibir merah merona dan efek lebih dramatik, boleh lah dipadankan dengan lip gloss yang berwarna terang. Pakai together gether gitu..


Sesuai untuk semua. Nak pakai pergi office boleh, pergi shopping boleh....pergi kenduri pun ok. Nampak natural aje make up nya.

Tak ada lah geng Mak Cik Bawang nak tegur.."Make up kau ni...dah macam opera cina"...huhu

Jom..apa lagi. Go natural...



Sekian. Wassalam.







3 ulasan:

Google+ Followers

Pengikut