<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Melaka River Cruise

April 20, 2018

Melaka River Cruise

Assalamualaikum







Hari ini Akak berada di Melaka kerana ada program team building.
Jadi malam ni sempat pergi jalan-jalan naik river cruise..

Tu aje nak cerita.
Wassalam.


Label:

9 Ulasan:

Di 4/21/2018 08:48:00 PG, Blogger dear anies berkata...

jumpa biawak x?šŸ˜Š

 
Di 4/22/2018 06:47:00 PG, Blogger White Barley berkata...

Nasib baik tak jumpa..hihi

 
Di 4/23/2018 10:12:00 PTG, Blogger paridah berkata...

WAH KAT MELAKA YA FIDAH

 
Di 4/24/2018 11:42:00 PG, Blogger I am LZ berkata...

LZ pernah naik river cruise ni WB, best jugak. Happening.
Dapat pula pengemudi boat peramah. Dia terangkan kisah sejarah Melaka, bangunan di sekeliling di selang-seli lawak so kita tak rasa bosan..

 
Di 4/24/2018 03:32:00 PTG, Anonymous Sha berkata...

nampak best! belum pernah lagi naik river cruise ni.. ^_^

 
Di 4/25/2018 03:22:00 PTG, Blogger himawan sant berkata...

Cantiknya trip menyusuri sungai Melaka ini ... , terkesan romantis.

 
Di 4/25/2018 06:45:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Dah balik Kak Pi. Dah kerja macam biasa

 
Di 4/30/2018 11:12:00 PG, Blogger ombak bergigi berkata...

wah bestnya. banyak kali pergi melaka tpi tak naik pun river cruise.

btw om follow sini #129 , jemput singgah blog

https://ombakbergigis.blogspot.my/

 
Di 5/01/2018 05:44:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Tempat ni malam mmg cantik.. suka naik cruise tu tenang2kan fikiran hehee

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama