April 20, 2018

Melaka River Cruise

Assalamualaikum







Hari ini Akak berada di Melaka kerana ada program team building.
Jadi malam ni sempat pergi jalan-jalan naik river cruise..

Tu aje nak cerita.
Wassalam.


9 ulasan:

  1. Balasan
    1. Dah balik Kak Pi. Dah kerja macam biasa

      Padam
  2. LZ pernah naik river cruise ni WB, best jugak. Happening.
    Dapat pula pengemudi boat peramah. Dia terangkan kisah sejarah Melaka, bangunan di sekeliling di selang-seli lawak so kita tak rasa bosan..

    BalasPadam
  3. nampak best! belum pernah lagi naik river cruise ni.. ^_^

    BalasPadam
  4. Cantiknya trip menyusuri sungai Melaka ini ... , terkesan romantis.

    BalasPadam
  5. wah bestnya. banyak kali pergi melaka tpi tak naik pun river cruise.

    btw om follow sini #129 , jemput singgah blog

    https://ombakbergigis.blogspot.my/

    BalasPadam
  6. Tempat ni malam mmg cantik.. suka naik cruise tu tenang2kan fikiran hehee

    BalasPadam

Google+ Followers

Pengikut