<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: How Does It Feel

Ogos 28, 2017

How Does It Feel


Assalamualaikum
Apa perasaan nya kalau kita mintak tolong kat orang baik-baik....
Tapi lepas tu dia tak layan..
Dah berminggu-minggu pun buat tak reti aje :(

Which expression is the most accurate?








Dah........jom balik.
Life without expression is boring...huhu....

Sekian. Wassalam.



Label:

20 Ulasan:

Di 8/28/2017 06:15:00 PTG, Blogger I am LZ berkata...

Tak pandai pilih bentuk mana satu Fidah tapi LZ mmg kurang gemar dengan manusia berperangai sebegitu.. Kalau tak nak tolong sila bagitahu bukan buat muka tak reti or bahasa kasar buat muka bodoh. Terus terang lebih baik kannn so takde laa kita mengharap..

Sekadar pendapat peribadi ✌

 
Di 8/28/2017 06:21:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Betul tu LZ...kalau tak nak tolong, cakap aje lah kan...ni buat orang tertungg-tunggu. Sabar aje la :(

 
Di 8/28/2017 11:16:00 PTG, Blogger Ainniah Zulkefli berkata...

hahaha comel2 expression

 
Di 8/29/2017 01:00:00 PG, Anonymous Nisa berkata...

I would say... the fourth expression haha.

But really, orang macam tu memang annoying. If they don't want to help, just say so (without being an asshole). Tiadalah kita tertunggu-tunggu kan.

http://panphila.blogspot.my

 
Di 8/29/2017 07:40:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanks Dr Ain :)

 
Di 8/29/2017 07:44:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Orang macam tu, tak boleh nak buat apa..huk..huk..
Sabar aje lah..
Tapi kadang2 hati yang jahat berkata...."ada lori, ada bas..."...haha :)

 
Di 8/29/2017 08:01:00 PG, Blogger mrhanafi berkata...

merajuk la nie...

saya teringat satu peribahasa..

"nasi tak dingin pingan tak retak

orang tak ingin saya pun tak hendak"

so simple like that.

 
Di 8/29/2017 09:27:00 PG, Blogger Warisan Petani berkata...

Ada satu pantun kalau kita menunggu jawapan seseorang
"kalau padi katakan padi
tidak saya tertampi2
kalau sudi katakan sudi
Tidak saya ternanti2"

 
Di 8/29/2017 11:35:00 PG, Blogger paridah berkata...

MENOLONG KAN MNDPT PAHALA ..RUGI SANGAT KALAU XMAHU MENOLONG

 
Di 8/29/2017 05:04:00 PTG, Blogger SalbiahM berkata...

comel je tengok expression macam2 tu.

 
Di 8/29/2017 05:18:00 PTG, Blogger Hasliynda Umairah berkata...

cutenya merajuk hihihi

 
Di 8/29/2017 06:05:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Tu lah...
tapi tak baiknya kalau ada orang tak nak tolong orang :(

 
Di 8/29/2017 06:10:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Apa diharap padi seberang
Entah menjadi entahkan tidak
Tak baik buang masa orang
Tak pasal2 kena tunggu dia pulak...

Hihi..gurau aje Pak Cik WP..
Tq :)

 
Di 8/29/2017 06:11:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Tak semua orang pikir macam tu..
Thanks Kak PI

 
Di 8/29/2017 06:11:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Ni ler kejanya time2 boring..
Tq Sal :)

 
Di 8/29/2017 06:12:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Haha...best jugak main2 dengan benda ni. Thanks Lynn

 
Di 8/29/2017 10:30:00 PTG, Blogger Siti Yang Menaip berkata...

comelnyaaa benda ni..

 
Di 8/29/2017 11:38:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

I like...
Tq Siti :)

 
Di 9/11/2017 03:41:00 PTG, Blogger dear anies berkata...

alololo comel je ;-)

 
Di 9/16/2017 06:21:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Ini lah kerjanya time2 bowink.. :)

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama