<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Biometric Authentication

Ogos 01, 2017

Biometric Authentication

Assalamualaikum


Antara perkara yang selalunya menjadi masalah pada saya adalah pengenalan diri dengan cara 'biometric' atau cap jari (menggunakan peralatan elektronik).

Maklumlah, jari jemari mak ni lemah lembut, licin, tulus, mulus dan yang sewaktu dengannya..huhu.

Tak kiralah kat airport (immigration), bank atau mana-mana. Memang selalunya problem.
Alhamdulillah, masa di air port tadi, lepas jugak walau selepas beberapa percubaan....

Semoga perjalanan kali ini dimudahkan...aamiin.

Espresi muka bila kena pergi travel sorang2..

Sampai agak lewat juga tadi..jadi tak sempat nak survey jalan untuk pergi jauh-jauh.
Jadi malam ni, jalan dekat-dekat area hotel saja.
Sempat jugak lah gi cari supermarket beli buah-buahan :D

#tokyo - niteview

#tokyo - niteview

Kan dah bagi tau nak makan buah aje kalau pergi sini :)

Sekian. Wassalam

1st pic : Google

#fidahshah #whitebarleyblogspot #tokyo




Label:

3 Ulasan:

Di 8/03/2017 03:20:00 PTG, Blogger mrhanafi berkata...

baru pertama kali nampak muka 90 %...

anyway safe journey

 
Di 8/06/2017 01:17:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Haha...
Thanks Hanafi :)

 
Di 8/08/2017 12:01:00 PTG, Blogger dear anies berkata...

sama leee kita ni hehehehe letih masalah nan satu ni tp kdg2 syok jg rs cm special hahahaha

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama