<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: A Gift

Ogos 22, 2017

A Gift

Assalamualaikum


Hari ni hati riang gumbira sebab ada orang bagi hadiah.
Untuk kawan saya, Uma, thank you very much for the lovely gift. Sweet sangat. I like :)
Since esok dia punya last day kat opis ni, wish you good luck in whatever you do and all the very best. Jangan lupa kat kawan-kawan.

Dan sebelum tu, thanks for the lunch.
Memang makan sampai kenyang kebuntang.


Diet ke laut la jawabnya..
Montel kan comel...huhu



Ok. Itu aje cerita hari ni.

Friendship is a gift....

Hasil tangkapan. Nak bagi eye shadow confirm dia tak pakai..huhu


Sekian. Wassalam.

#friends
#gengkomuterdulu
#whitebarley



Label:

8 Ulasan:

Di 8/22/2017 11:25:00 PTG, Blogger SalbiahM berkata...

wah..dia yang last day, dia yang bagi hadiah.comel lak tu, mesti rumi nak buat

 
Di 8/23/2017 08:02:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Comel pulak tengok benda tu...
Akak kena lah shopping hari ni nak beli hadiah jugak... :)

 
Di 8/23/2017 11:31:00 PG, Blogger paridah berkata...

CANTIKNYA HADIAH..DIBELANJA MK LAGI UNTUNGNYA FIDAH

 
Di 8/23/2017 01:27:00 PTG, Blogger dear anies berkata...

untung si penerima ;-)

 
Di 8/23/2017 07:07:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah...rezeki

 
Di 8/23/2017 07:08:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Alhamdulillah...

 
Di 8/24/2017 11:47:00 PG, Blogger hainom OKje berkata...

Cantiknya gift tu. Mesti bff kan Uma ni. Dan semestinya sedih nak berpisah huhu. Teringat dulu dulu masa nak berhenti kerja....sedihnya nak berpisah dgn kengkawan.

Takkan makan dessert sikit mcm tu pun kenyang sampai kebuntang kot hihi

 
Di 8/24/2017 06:42:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Mak..yang makanan berat tak sempat nak ambik gambar sebab dah selamat kena 'ngap'...hihi
Thanks Okje :)

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama