<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: A Vegetarian

Ogos 05, 2017

A Vegetarian

Assalamualaikum..

Inilah hidangan makanan yang dihadapi sewaktu beberapa hari lunch kat sini.
Alhamdulillah....ada jugak orang nak kasi makan.

Sebab presentation dia cantik, saya nak tepek kat sini...
Mana tau boleh jadi idea untuk makanan-makanan yang lain.








Walaupun tak sama dengan rasa nasi lemak atau nasi bariyani, tapi cukuplah untuk alas perut.

Dah nak balik hari ni. Semoga perjalanan balik selamat dan dimudahkan...aamiin

Sekian. Wassalam.



Label:

5 Ulasan:

Di 8/05/2017 02:58:00 PTG, Blogger Auni Afeeqa berkata...

Nampak sangat cantik.. macam sayang nak makan :)

 
Di 8/05/2017 03:00:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Cantik kan..
Tapi kena makan jugak..kalau tak lapar le sepanjang hari..thanks Auni :)

 
Di 8/08/2017 10:01:00 PG, Blogger dear anies berkata...

teratur sggh!

 
Di 8/08/2017 12:07:00 PTG, Blogger hainom OKje berkata...

Awak ke mana ni FS..... outstation yeh....
Puas ke idok makan vege je ni? Aduhhh.....kalau saya mcm tak puas je ni...

 
Di 8/08/2017 07:54:00 PTG, Blogger I am LZ berkata...

Presentation cantik camtu sayang pula nak usik Fidah..

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama