Februari 25, 2014

Kasih Ibu

Assalamualaikum

Tarikh 25 Feb....satu tarikh yang menjadi ingatan kami sekeluarga...Masa arwah emak ada dulu...kami selalu meraikannya sekeluarga kerana tarikh hari ini adalah tarikh hari lahir arwah emak..

Semoga roh emak saya sentiasa dicucuri rahmat...Aamiin

Al Fatihah..



Minta maaf juga kerana lama sudah tidak update blog..agak sibuk sebenarnya akhir-akhir ni.

Sebenarnya, saya masih lagi
berada di Kota Kinabalu kerana urusan kerja. Pernah juga beberapa kali cuba update entri..tapi, malangnya line internet tidak mengizinkan.

Minta maaf juga kerana catatan di blog ini kadang kala agak peribadi..tapi..itulah sebenarnya blog saya...

Pada saya blog juga adalah tempat untuk menceritakan pengalaman dan kadang kala....mungkin juga tempat mencurahkan perasaan...hehe.

Sekian..Wassalam

Sumber gambar: Google



27 ulasan:

  1. al-fatihah untuk beliau...kasih ibu tiada penggantinya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alfatihah...t.kasih ya sudi singgah di sini...:)

      Padam
  2. Al fatihah untuk arwah ibu Fidah..Semoga rohnya tenagn di sana...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Al fatihah...thanks Raudzah..salam selasa :)

      Padam
  3. Alfatihah untuk aruah ibu dan semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang yang soleh.
    Lama dah Fidah tak berwacana di blog ya. Salam selasa Fidah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks K Lynn
      Hehe dah lama dah tak update blog..internet kadang2 slow K Lynn..susah dah post entri.
      L

      Padam
  4. al-fatihah...tarikh lahir arwah mak kak Fidah sama dengan tarikh lahir arwah mak Nur..25/02...Nur pun rindu sangat dengan arwah mak :-( Semoga arwah mak kita ditempatkan digolongan hamba-hambaNya yang beriman...amin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy pun rindu kat arwah emak...sangat
      Semoga roh mereka di tempatkan di kalangan org2 yg beriman..Alfatihah
      Thanks Nur :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Al fatihah..Thanks Dindin..
      Salam selasa :)

      Padam
  6. al-fatihah... semoga akak tabah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Al fatihah...thanks Ain
      Salam selasa :)

      Padam
  7. Ibu adalah sgalanya bagiku Mbak Fidah
    Ada Pribahasanya Kasih Anak sepanjang Galau (Tongkat)
    Tetapi Kasih Ibu Sepanjang Masa, dan tak ada hentinya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu...ibu adalah segalanya..t.kasih ya Saud kerana masih sudi singgah di sini :)

      Padam
  8. al-fatihah untuk ibu fidah.. semoga rohnya dicucuri rahmat oleh Allah dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman..
    ternanti juga entri baharu dari fidah, rupanya sedang outstation sekarang ini.. semoga segala urusan fidah berjalan lancar..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Aiza...sorry tak dpt nak aktif berblogging...and thanks again sbb sudi berkunjung di sini

      Padam
  9. Kasih ibu membawa ke syurga.. doa anak sentiasa segar utknya...
    Semoga Allah sentiasa mencucuri rahmat keatas rohnya & menempatkan beliau dikalangan org2 yg beriman... Al Fatihah... aamiin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin...thanks Khir.
      Salam selasa :)

      Padam
  10. al fatihah doa kan yg terbaik utk ibu..

    BalasPadam
  11. al-fatihah.... semoga roh sentiasa berada di kalangan orang beriman...

    BalasPadam
  12. Al-fatihah.. In shaa Allah. Nurul doakan semoga Arwah ibu Fidah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.

    BalasPadam

Google+ Followers

Pengikut