Januari 11, 2014

Menukar nama blog & ruang komen

Assalamualaikum kawan-kawan.


Saya ingin membuat pengumuman bahawa nama blog saya telah bertukar daripada 'Fidah Shah's Blog' kepada 'White Barley'. Alamatnya masih sama www.whitebarley.blogspot.com.

Saya juga ingin memberitahu bahawa ruang komen di blog saya juga telah bertukar dari komen G+ kepada ruang komen blogger biasa. Saya minta maaf jika terdapat sebarang kesulitan.

Kunjungan serta komen kawan-kawan di blog saya, amatlah dihargai. Semoga persahabatan dan ukhwah sentiasa berkekalan. Aamiin.


Sekian. Wassalam.

20 ulasan:

  1. Wahh.. sudah bertukar.. :). Nnti saya bloglist kn balik url baru ni & klu boleh clarification kod tu ditutup je.. senang rakan2 nk komen & bw lebih cepat.. all the best Fidah.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Khir...sy budak baru belajar..banyak sgt lagi benda yg x tahu...harap blogger2 senior sedia beri tunjuk ajar...thanks again :)

      Padam
  2. Noted Fidah...All the best k!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Raudzah..salam hujung minggu

      Padam
  3. kotak komen ini lebih mudah komen. kerana kadangkala inetrnet slow kotak komen google + tak muncul..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga cara ini lebih memudahkan..thanks Aiza..selamat berhujung minggu

      Padam
  4. Barulah senang nak komen....selalu singgah blog yg ada kotak komen google+ , terus tak boleh komen. Salam perkenalan Fidah ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Linda..salam perkenalan juga..harap2 cara ini lebih memudahkan..

      Padam
  5. Wahh diganti.. btw kenapa diganti mbak ? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam ahad Dindin...kalau guna kotak g+ kadang2 susah mau komen jika internet slow...harap2 cara ini lebih mudah. T.kasih

      Padam
  6. patutlah saya cari x jmpa..
    ya kotak g memang susah nak komen..tambah lappy saya x suport sangat..entah knapa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hopefully guna ruang komen blogger boleh cepat siket. Thanks Sobri..sorry for the inconvenience...

      Padam
  7. Sangat setuju Mbak Fidah dengan menukar Ruang Koment dengan
    Yang sekarang ini di pakai sangat bersahabat dengan jaringan
    Internet saya yang slow. mohon jangan di tukar lagi yah Mbak Firdah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Shaa Allah..T.kasih Saud..Salam Maulidur Rasul

      Padam
  8. mesra guna komen blogger, cuma buang word verification utk mudahkan pengomen nk komen... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah..rasa lebih mesra guna..sy dah buang word verification tu..baru belajar dari you tube macam mana nak buat tadi..hehe
      Thanks Maria

      Padam
  9. cantik header awak tu Fidah putih bersih....
    Betul kata Maria tu buang word verification supaya mudah tuk komen

    BalasPadam
    Balasan
    1. T.Kasih...saya suka warna putih :)
      Baru berjaya buang word verification tu..hope lebih memudahkan..

      Padam
  10. camne nk tukar komen g+ tu.. sedih xleh tukar :( hewhew

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh adjust di blogger dashboard

      Padam

Google+ Followers

Pengikut