<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Menukar nama blog & ruang komen

Januari 11, 2014

Menukar nama blog & ruang komen

Assalamualaikum kawan-kawan.


Saya ingin membuat pengumuman bahawa nama blog saya telah bertukar daripada 'Fidah Shah's Blog' kepada 'White Barley'. Alamatnya masih sama www.whitebarley.blogspot.com.

Saya juga ingin memberitahu bahawa ruang komen di blog saya juga telah bertukar dari komen G+ kepada ruang komen blogger biasa. Saya minta maaf jika terdapat sebarang kesulitan.

Kunjungan serta komen kawan-kawan di blog saya, amatlah dihargai. Semoga persahabatan dan ukhwah sentiasa berkekalan. Aamiin.


Sekian. Wassalam.

Label:

20 Ulasan:

Di 1/11/2014 10:04:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Wahh.. sudah bertukar.. :). Nnti saya bloglist kn balik url baru ni & klu boleh clarification kod tu ditutup je.. senang rakan2 nk komen & bw lebih cepat.. all the best Fidah.. :)

 
Di 1/11/2014 10:09:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanks Khir...sy budak baru belajar..banyak sgt lagi benda yg x tahu...harap blogger2 senior sedia beri tunjuk ajar...thanks again :)

 
Di 1/11/2014 10:14:00 PTG, Blogger Raudzah Z berkata...

Noted Fidah...All the best k!!!

 
Di 1/11/2014 10:21:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanks Raudzah..salam hujung minggu

 
Di 1/12/2014 04:29:00 PG, Blogger Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

kotak komen ini lebih mudah komen. kerana kadangkala inetrnet slow kotak komen google + tak muncul..

 
Di 1/12/2014 08:36:00 PG, Blogger Linda berkata...

Barulah senang nak komen....selalu singgah blog yg ada kotak komen google+ , terus tak boleh komen. Salam perkenalan Fidah ;)

 
Di 1/12/2014 11:50:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Moga cara ini lebih memudahkan..thanks Aiza..selamat berhujung minggu

 
Di 1/12/2014 11:51:00 PG, Blogger Alldent Darzunt berkata...

Wahh diganti.. btw kenapa diganti mbak ? :)

 
Di 1/12/2014 11:51:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Thanks Linda..salam perkenalan juga..harap2 cara ini lebih memudahkan..

 
Di 1/12/2014 11:55:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Salam ahad Dindin...kalau guna kotak g+ kadang2 susah mau komen jika internet slow...harap2 cara ini lebih mudah. T.kasih

 
Di 1/12/2014 12:37:00 PTG, Blogger Sobri Yaacob berkata...

patutlah saya cari x jmpa..
ya kotak g memang susah nak komen..tambah lappy saya x suport sangat..entah knapa..

 
Di 1/12/2014 02:22:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Hopefully guna ruang komen blogger boleh cepat siket. Thanks Sobri..sorry for the inconvenience...

 
Di 1/13/2014 12:36:00 PG, Blogger Saud Karrysta berkata...

Sangat setuju Mbak Fidah dengan menukar Ruang Koment dengan
Yang sekarang ini di pakai sangat bersahabat dengan jaringan
Internet saya yang slow. mohon jangan di tukar lagi yah Mbak Firdah :)

 
Di 1/13/2014 09:34:00 PG, Blogger Maria Firdz berkata...

mesra guna komen blogger, cuma buang word verification utk mudahkan pengomen nk komen... :)

 
Di 1/14/2014 01:34:00 PTG, Blogger hainom OKje berkata...

cantik header awak tu Fidah putih bersih....
Betul kata Maria tu buang word verification supaya mudah tuk komen

 
Di 1/14/2014 06:40:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

In Shaa Allah..T.kasih Saud..Salam Maulidur Rasul

 
Di 1/14/2014 06:41:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Tu lah..rasa lebih mesra guna..sy dah buang word verification tu..baru belajar dari you tube macam mana nak buat tadi..hehe
Thanks Maria

 
Di 1/14/2014 06:43:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

T.Kasih...saya suka warna putih :)
Baru berjaya buang word verification tu..hope lebih memudahkan..

 
Di 3/13/2014 10:03:00 PTG, Blogger Ana Syazwana98 berkata...

camne nk tukar komen g+ tu.. sedih xleh tukar :( hewhew

 
Di 11/14/2014 11:15:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

boleh adjust di blogger dashboard

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama