December 18, 2016

Surgery : Moga Dimudahkan Segala Urusan

Assalamualaikum..
Malam ni adalah malam ke 4 empat kami berkampung di hospital.


Macam biasa...kopi menjadi teman. 

Esok pagi-pagi Afiq akan dimasukkan semula ke operation theatre untuk proses 'mencuci' luka pembedahan. Memandangkan luka pemdedahan agak serious dan Afiq masih kanak-kanak lagi, Doktor kata, Afiq harus menggunakan bius.

Moga semuanya berjalan dengan lancar, walaupun saya masih tak tahu lagi berapa lama lagi harus berada di hospital.

Moga Afiq diberi kesembuhan...aamiin

Sepanjang menjaga Afiq di sini, aktiviti agak terhad. Dari pagi sampai petang...cuma melayan Afiq, makan, tidur, tengok nurse check perkembangan Afiq, tengok nurse bagi Afiq makan ubat, tunggu Doktor datang melawat...

Mujur juga wifi agak laju di sini, dapatlah sekali sekala menjengah blog bila Afiq tidur.

Sebenarnya masih berdebar menanti hari esok...Moga segala urusan dipermudahkan dan anak saya, Afiq diberikan kesembuhan. Aamiin

Sekian. Wassalam.


3 comments:

  1. Sian tengok wajah Afiq yg sedih xmenngapa tu dpt rawatan terbaik hospital insyaAllah xlama pulih sediakala sabar ya fidah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila tengok tangan dia..kita yg seriau..takutkan kalau2 dia sakit

      Aamiin...terima kasih Kak

      Delete
  2. oh ya lupa tanya... ni kat hospital mana ya?

    ReplyDelete