<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Survivor Camp Wetland Putrajaya Sempena Cuti Sekolah

November 22, 2017

Survivor Camp Wetland Putrajaya Sempena Cuti Sekolah

Assalamualaikum


Sempena cuti sekolah akhir tahun, program tahunan Survivor Camp 2017 akan diadakan di Tapak  Perkhemahan Taman Wetland Putrajaya. Program berteraskan modul dan aktiviti pendidikan kendiri yang menarik dan sesuai untuk anak-anak di musim cuti sekolah.

Aktiviti perkhemahan 3 hari 2 malam ini terbuka kepada Junior Survivor berusia 8 hingga 12 tahun, bermula 28 hingga 30 November 2017.

Program berkonsepkan ikhtiar hidup dan teknik survival ini menekankan pendidikan berasaskan alam semulajadi yang melatih pelajar membina keyakinan diri dalam menghadapi suasana yang mencabar.

Sekiranya berminat, sila hubungi pihak urusetia di talian 011-14794605 (Noradli), 012-2026858 (Sham), 012-3531670 (Ninie) dan 03-88877774 (kecuali hari Isnin) atau email ke putrajayawetland@gmail.com

Jangan lepaskan peluang menarik ini untuk daftarkan anak-anak anda.

Nota:
Isnin tiada perkhidmatan taman ditawarkan kerana tutup (hari penyelenggaraan)

Sekian.Wssalam.

#survivorcamp
#wetlandputrajaya




Label:

6 Ulasan:

Di 11/22/2017 09:46:00 PG, Blogger dear anies berkata...

drpd anak2 terbuang ms begitu shj mmg elok msk kn mereka ke program2 mcm ni kan

 
Di 11/22/2017 09:55:00 PG, Anonymous raihanah berkata...

menarik ni, boleh ajak anak2

 
Di 11/22/2017 11:01:00 PG, Blogger mrhanafi dot com berkata...

yes boleh bawah anak-anak jalan bersama emak-emak mereka.

masa cutilah yang paling bagus.

 
Di 11/22/2017 11:24:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Betul tu Anies
Lebih baik kalau dpt join program2 macam ni.

 
Di 11/22/2017 11:24:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Boleh ajak anak2...

 
Di 11/22/2017 11:26:00 PTG, Blogger White Barley berkata...

Alang2 dah ke Putrajaya, boleh la ajak anak2 dan mak anak2 jalan-jalan shopping sekali.

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama