<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Tokyo Tower

Ogos 02, 2017

Tokyo Tower

Assalamualaikum

Hari ke 2
Sebab balik pun dah malam, jadi hanya sempat ke Tokyo Tower.

So, nak tepek gambar kat sini buat kenangan.



Ni gambar-gambar dari Tokyo Tower. Sorry, gambar tak clear sangat. Mak pakai kamera handphone cap ayam aje..:)



Pemandangan Tokyo Tower waktu siang. Gambar diambil dari bangunan lain :)

Ni pulak kisah ambik gambar dari tempat yang sama dari petang sampai ke malam...
Nota: bukan di Tokyo Tower

Ni masa petang

Seperti biasa....saya suka sangat view waktu senja

Ni masa dah malam...

Sekian. Wassalam.

#fidahshah #whitebarleyblogspot #tokyo





Label:

5 Ulasan:

Di 8/03/2017 03:17:00 PTG, Blogger mrhanafi berkata...

untung la dah dapat pergi Tokyo.

hehehehe

 
Di 8/03/2017 03:17:00 PTG, Blogger paridah berkata...

WAH FIDAH JALAN2 KE TOKYO YA BESTNYA

 
Di 8/03/2017 05:04:00 PTG, Blogger Hasliynda Umairah berkata...

waalaikummusalam
wah gie tokyo bestnya

 
Di 8/08/2017 11:37:00 PG, Blogger dear anies berkata...

berapa harga tix naik tower ni?

 
Di 8/08/2017 12:12:00 PTG, Blogger hainom OKje berkata...

Cap ayam ke cap itik ke yg penting dapat ambik gambar.
Seronoknya dapat tengok negara orangkan

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama