Jun 11, 2018

Suatu Hari Di KLCC

Assalamualaikum


Hari ni selsema siket. Asal kejadiannya sebab makan udang masa sahur tadi. Akak ni allregic udang sebenarnya.

Bila dah selsema, kena lah ambik angin luar. Tak bole lama-lama duduk dalam tempat ada aircond. Jadi, ini lah aktiviti tengah hari tadi.


Rasa macam pelancong pulak bila sama-sama menyibuk ambik gambar, sekali dengan pelancong dari China, India dan tak tau la negara mana.


Macam-macam gaya nak ambik gambar tadi. Kejap berdiri, kejap duduk, kejap bersimpuh. Cuma meniarap aje Akak tak berani lagi buat kat depan KLCC tu. Lagi pakai baju kurung, nanti ada pulak orang kata " Mak Cik ni buang tebiat ke"...hihi


Anyway, thanks to Adik Syaza, sebab tolong temankan aktiviti Akak ni. 
Best pulak rasa dapat ambik gambar.


Ni pulak (gambar atas) kat area Taman KLCC. 
Tak cukup area depan, kita ambik gambar taman pulak.
Bila lagi kan...
Ni pemandangan dari Taman KLCC...

Ok. Tu aje nak hapdate.
Sekian. Wassalam.





4 ulasan:

  1. mmg syok tengok mcm2 gaya orang amik gambar KLCC ni..hihi..ada yg sampai baring nak shoot...huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best sangat semalam...hilang sakit kejap dapat ambik gambar.
      Thanks Sis Nohas.

      Padam
  2. KLCC mmg cantik dan unik. Rasanya sampai bila2 pun design dan structure KLCC ni akan kekal unik.. evergreen.

    BalasPadam
  3. Dah lama tak pergi KLCC. Sy pun alergik pada udang. Kalau makan tu gatal hidung. hehe

    BalasPadam

Google+ Followers

Pengikut