<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Kenangan Haji 2016

September 12, 2017

Kenangan Haji 2016






Assalamulaikum
Akhir-akhir ini saya sibuk sikit mengumpul gambar-gambar kenangan.
Sebelum hilang atau terlupa simpan kat mana-mana baik saya kumpulkan.

Since blog ni pun kadang-kadang dah jadi macam diary, saya nak 'simpan' kat sini.
Boleh juga jadi kenangan dan tatapan sendiri, serta anak cucu... :)
Juga untuk kawan-kawan (mana yang sudi tengok).

Memories are special moments that tell our stories


Sekian. Wassalam

Kerdit lagu: Pergi Haji (Umi Pipik & UJE)
Sebahagian gambar adalah ihsan dari Rayhar Travels


#whiteberley
#haji2016
#rayhartravels
#mekah




Label:

14 Ulasan:

Di 9/12/2017 08:03:00 PTG, Blogger SalbiahM berkata...

Kalau gambar tanah suci memang x pernah jemu tengok. Bagus juga letak di blog, moga yang tengok tu akan rasa teringin nak pergi jugak

 
Di 9/12/2017 09:41:00 PTG, Blogger Ainniah Zulkefli berkata...

Kenangan Haji memang patut simpan sebagai kenangan. Mungkin sekali seumur hidup tu. Lagi satu, boleh bagi semangat kat orang lain (macam saya) juga. :)

 
Di 9/13/2017 12:56:00 PG, Blogger nohas berkata...

simpan dlm album sbb time tu tkde digital camera lg..huhu..kenangan haji memori indah mnjadi tetamu Allah..

 
Di 9/14/2017 05:46:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Rindu sangat kat Mekah kalau tengok gambar tu

 
Di 9/14/2017 05:47:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Moga jadi pemberi semangat pada yang lain...
Moga semua kawan2 juga dapat sampai ke sana..aamiin

 
Di 9/14/2017 05:48:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Itu lah kenangan paling indah dalam hidup..

 
Di 9/14/2017 06:33:00 PTG, Blogger hainom OKje berkata...

Doa doakanlah ye moga sihat tubuh badan saya dan dipanggil untuk menjadi tetamunya.

 
Di 9/15/2017 09:18:00 PG, Blogger dear anies berkata...

kena cpt2 album / frame kan tu sis...

 
Di 9/15/2017 01:30:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Aamiin...moga kita semua diberikan kesihatan dan dijemput ke sana...

 
Di 9/15/2017 01:31:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Tu lah..dah setahun baru sibuk nak cari. Ni kira apa yg jumpa la...

 
Di 9/16/2017 02:20:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Mmg kenangan paling indah.. bila tengok dan ingat balik, mmg sayu..

 
Di 9/16/2017 03:28:00 PTG, Blogger Warisan Petani berkata...

Semoga kita semua diberi kesempatan untuk menjadi tetamuNya

 
Di 9/17/2017 07:39:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

The best memory ever...
Moga dapat ke sana lagi...aamiin

 
Di 9/17/2017 07:40:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Aamiin...aamiin. Moga kita semua dijemput menjadi tetamuNya..aamiin

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama