Jun 27, 2017

Kinohimitsu Japan Detox Tea


Assalamualaikum

Alhamdulillah. Dah masuk hari ke 3 raya.
Pastinya dah puas melayan tekak dengan pelbagai juadah raya.

Sebutlah apa jugak nama makanan raya.....ketupat, rendang, kuah kacang, sayur lodeh, nasi minyak, nasi bariyani, kari kambing, ayam masak merah, kek, dodol dan pelbagai macam kuih..mesti semua dah sumbat dalam perut tanpa was-was.....hihi.

Itu baru version selatan. Belum version ala2 pantai timur lagi...

So apa lagi. Jom detox dulu... :)



Antara kelebihan detox:

  • Menyingkirkan lebihan sisa buangan
  • Badan lebih segar
  • Kulit lebih cantik
  • Dan macam-macam lagi...korang google lah sendiri :)

Sekian. Selamat hari raya aidilfitri.
Wassalam.

#whitebarley.blogspot
#fidahshah
#kecantikandaridalam
#tirumacamsayahaha






9 ulasan:

  1. Hohoho bagus nie..

    Boleh dicuba sekali sekala

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba lah..
      Untuk efek lebih sihat dan cun melecun :D

      Padam
    2. Cun melecun.. Memang best gitu

      Padam
  2. Tak pernah cuba teh ni. Selalu minum teh hijau Lipton je

    BalasPadam
  3. Pernah tengok tapi tak pernah cuba.. menarik ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau badan dah langsing..mungkin tak kritikal sgt..:D

      Padam
  4. boleh cuba nanti..tapi tengah puasa enam ni, kira detox gak kan?haha

    BalasPadam

Google+ Followers

Pengikut