<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Kinohimitsu Japan Detox Tea

Jun 27, 2017

Kinohimitsu Japan Detox Tea


Assalamualaikum

Alhamdulillah. Dah masuk hari ke 3 raya.
Pastinya dah puas melayan tekak dengan pelbagai juadah raya.

Sebutlah apa jugak nama makanan raya.....ketupat, rendang, kuah kacang, sayur lodeh, nasi minyak, nasi bariyani, kari kambing, ayam masak merah, kek, dodol dan pelbagai macam kuih..mesti semua dah sumbat dalam perut tanpa was-was.....hihi.

Itu baru version selatan. Belum version ala2 pantai timur lagi...

So apa lagi. Jom detox dulu... :)



Antara kelebihan detox:

  • Menyingkirkan lebihan sisa buangan
  • Badan lebih segar
  • Kulit lebih cantik
  • Dan macam-macam lagi...korang google lah sendiri :)

Sekian. Selamat hari raya aidilfitri.
Wassalam.

#whitebarley.blogspot
#fidahshah
#kecantikandaridalam
#tirumacamsayahaha






Label:

9 Ulasan:

Di 6/27/2017 10:16:00 PG, Blogger Hanafi Abdullah berkata...

Hohoho bagus nie..

Boleh dicuba sekali sekala

 
Di 6/30/2017 11:12:00 PG, Blogger WhiteBarley berkata...

Cuba lah..
Untuk efek lebih sihat dan cun melecun :D

 
Di 6/30/2017 11:18:00 PG, Blogger Hanafi Abdullah berkata...

Cun melecun.. Memang best gitu

 
Di 7/04/2017 12:25:00 PTG, Blogger OKje berkata...

Tak pernah cuba teh ni. Selalu minum teh hijau Lipton je

 
Di 7/04/2017 04:55:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Pernah tengok tapi tak pernah cuba.. menarik ni.

 
Di 7/06/2017 07:51:00 PG, Blogger WhiteBarley berkata...

Ok jugak Mak..utk detox

 
Di 7/06/2017 07:51:00 PG, Blogger WhiteBarley berkata...

Kalau badan dah langsing..mungkin tak kritikal sgt..:D

 
Di 7/07/2017 01:32:00 PTG, Blogger SalbiahM berkata...

boleh cuba nanti..tapi tengah puasa enam ni, kira detox gak kan?haha

 
Di 7/07/2017 05:10:00 PTG, Blogger hasliynda umairah beauty berkata...

dotex utk bersih kan usus

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama