<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: While Waiting For Maghrib

Oktober 22, 2016

While Waiting For Maghrib

Assalamualaikum..

Sekadar gambar kenangan...
Dan untuk menyatakan bahawa rindunya saya pada tempat-tempat dan segala kenangan yang ada di sini..

Lokasi: Dataran Kaabah, Masjid Al-Haram, Mekah
Pemandangan ketika menunggu azan Maghrib

Lokasi: Tingkat 1, Masjid Al-Haram, Mekah
Antara port biasa untuk menunaikan solat Maghrib & Isya'


Lokasi : Hadapan gate 25, Masjid Nabawi, Madinah
Antara gambar menjelang senja

Lokasi : Dataran Masjid Nabawi, Madinah
Ketika senja menjelma lagi
Gambar ihsan dari Tuan Haji KamalZ di WA group 

Lokasi : Di hadapan Maktab 115, Mina
Gambar ketika menunggu giliran untuk
bergerak ke Jamrah


Lokasi : Mina
Ketika bersedia untuk menunaikan solat Maghrib
-melihat orang di atas bukit


Moga dapat ke sana lagi...in shaa Allah..aamiin

Sekian. Wassalam

p/s: terima kasih pada sahabat2 yang sudi singgah dan komen di blog saya. Sorry, belum berkesempatan untuk bw..
In shaa Allah, nanti saya datang..




Label: ,

10 Ulasan:

Di 10/23/2016 09:42:00 PTG, Blogger Khir Khalid berkata...

Subhanallah walhamdulillah... mmg sayu dan rindu bila tengok... moga sentiasa dipermudahkan kita semua utk menjadi tetamuNya... aamiin

 
Di 10/24/2016 12:00:00 PTG, Blogger Hsna Rahman berkata...

Subhanallah indahnya...moga kita semua berkesempatan untuk menjadi tetamuNya... damai je tengok suasana tempat-tempat mulia..

 
Di 10/24/2016 12:53:00 PTG, Blogger AtieYusof berkata...

Alhamdulillah sampai dah Fidah kesana... moga atie pun akan kesana suatu hari nti :)

 
Di 10/24/2016 03:49:00 PTG, Blogger Hanafi Abdullah berkata...

beruntungnya dapat pergi ke tanah suci

 
Di 10/27/2016 01:58:00 PTG, Blogger Wan Syahida Kahar berkata...

Orang yang tak pernah pergi lagi mesti tak cukup faham camne perasaan rindu tu kan? Semua orang yang dah pernah pergi selalu kata benda yang sama.. rasa rindu nak gi lagi... kalau negara-negara lain, kalau dah pergi sekali kita takkan rasa nak gi lagi pun.. tapi kalau Mekah dan Madinah, pergi la berapa kali pun, tetap nak gi lagi.

 
Di 10/27/2016 09:02:00 PTG, Blogger nohas berkata...

seronoknya jd tetamu Allah..tanah suci Mekah & Madinah sentiasa dirindui..

 
Di 10/30/2016 10:20:00 PG, Anonymous Padin berkata...

Indahnya... mudah2an dapat juga menjadi tetamu di sana... Aminn

 
Di 11/03/2016 08:33:00 PG, Blogger Jari Manis berkata...

Dah balik? Alhamdulilah..JM pun dah lama nak ke sana tetapi belim ada rezeki

 
Di 11/08/2016 10:38:00 PG, Blogger OKje berkata...

Saya tak pernah sampai sana lagi FS.....lagilah sedih huhu....

 
Di 11/25/2016 01:39:00 PTG, Blogger hasliynda umairah beauty berkata...

alhamdulillah
moga2 saya pun dpt ke sana
amin

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama