Julai 11, 2017

Pizza Dan Keropok Lekor

Assalamualaikum


Ini adalah makanan yang paling senang nak dapat kalau malas masak.
Tapi tak boleh selalu...takut jadi botak...huhu


Memang lemak berkrim. Sesuai sangat kalau jadi ubat kurus.
Pizza #1 pilihan Adham dan #2 pilihan Afiq.
Mama dia orang?..apa pun boleh.


Keropok lekor ni pulak, sesuai sangat kalau jadi makanan pencuci mulut lepas makan pizza :)
Nama pun tekak melayu. Dapat makanan yang pedas-pedas sikit pun jadilah..

Sekian. Wassalam.

#dominospizza
#celebrateraya2017
#fidahshah
#whitebarley
#dietkelaut







17 ulasan:

  1. sejak2 dominos bukak di parit buntar memang keje order online ja hehe.. mmg kadang2 mulut nak makan omputih2 hehe gituu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagi senang order online or via phone call dari order kat kaunter..

      Tekak kena layan..penting tu.. :)

      Padam
  2. awat la sy singgah blog ni tngh mlm 😂 lapaq terusss

    BalasPadam
  3. dua-dua saya suka..

    teringin nak makan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat Sarawak senang ke nak dapat keropok lekor Bro HB?

      Padam
  4. Alamak sedapnya pizza...keropok tu pon sodap masa panas panas

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau time panas2..dua dua pun sedap..

      Padam
  5. makanan-makanan terlarang bagi si gigi besi.adoi...haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sabar Sal..nanti gigi dah ok boleh pulun

      Padam
  6. Memang betul. Sekarang telefon je. Tak payah masak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesekali boleh lah..
      Hari2 boleh benkrap..huhu

      Padam
  7. dua2 suka..keropok lekor mcm tu mmg sedap..byk ikan..

    BalasPadam

Google+ Followers

Pengikut