<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Pizza Dan Keropok Lekor

Julai 11, 2017

Pizza Dan Keropok Lekor

Assalamualaikum


Ini adalah makanan yang paling senang nak dapat kalau malas masak.
Tapi tak boleh selalu...takut jadi botak...huhu


Memang lemak berkrim. Sesuai sangat kalau jadi ubat kurus.
Pizza #1 pilihan Adham dan #2 pilihan Afiq.
Mama dia orang?..apa pun boleh.


Keropok lekor ni pulak, sesuai sangat kalau jadi makanan pencuci mulut lepas makan pizza :)
Nama pun tekak melayu. Dapat makanan yang pedas-pedas sikit pun jadilah..

Sekian. Wassalam.

#dominospizza
#celebrateraya2017
#fidahshah
#whitebarley
#dietkelaut







Label:

17 Ulasan:

Di 7/11/2017 10:39:00 PTG, Blogger ✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

Sedapnyaa

 
Di 7/12/2017 01:36:00 PG, Blogger Siti Yang Menaip berkata...

sejak2 dominos bukak di parit buntar memang keje order online ja hehe.. mmg kadang2 mulut nak makan omputih2 hehe gituu..

 
Di 7/12/2017 02:08:00 PG, Blogger Nour Adieb berkata...

awat la sy singgah blog ni tngh mlm 😂 lapaq terusss

 
Di 7/12/2017 09:28:00 PG, Blogger mrhanafi berkata...

dua-dua saya suka..

teringin nak makan

 
Di 7/12/2017 03:59:00 PTG, Blogger Hasliynda Umairah berkata...

mmg sedap sgy nie

 
Di 7/12/2017 04:16:00 PTG, Blogger nini berkata...

Alamak sedapnya pizza...keropok tu pon sodap masa panas panas

 
Di 7/12/2017 05:16:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Meh...akak belanja gambar..:)

 
Di 7/12/2017 05:17:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Lagi senang order online or via phone call dari order kat kaunter..

Tekak kena layan..penting tu.. :)

 
Di 7/12/2017 05:17:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Meh makan... :)

 
Di 7/12/2017 05:17:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Kat Sarawak senang ke nak dapat keropok lekor Bro HB?

 
Di 7/12/2017 05:18:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Sedap Lynn..

 
Di 7/12/2017 05:18:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Kalau time panas2..dua dua pun sedap..

 
Di 7/13/2017 12:52:00 PTG, Blogger SalbiahM berkata...

makanan-makanan terlarang bagi si gigi besi.adoi...haha

 
Di 7/15/2017 11:29:00 PG, Blogger Adam berkata...

Memang betul. Sekarang telefon je. Tak payah masak.

 
Di 7/15/2017 06:52:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Sabar Sal..nanti gigi dah ok boleh pulun

 
Di 7/15/2017 06:52:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Sesekali boleh lah..
Hari2 boleh benkrap..huhu

 
Di 7/16/2017 12:41:00 PG, Blogger nohas berkata...

dua2 suka..keropok lekor mcm tu mmg sedap..byk ikan..

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama