<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

https://whitebarley.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
WHITE BARLEY: Fit and Healthy

Julai 08, 2017

Fit and Healthy

Assalamualaikum..

Hari ni saya berkesempatan untuk ke Taman Tasik Cempaka, Bangi.
Boleh jugak la kalau rasa nak jogging atau jalan-jalan lenggang kangkung laju-laju.....dari duduk bersandar tengok tv kat rumah sambil makan kuih raya.


Nampak tak orang Bangi begitu bersemangat untuk bersenam dan menjaga kesihatan.
Health is wealth..
Tapi Mak tumpang selfie aje kat situ..haha


Apa-apa pun memang best jugak jalan-jalan pusing tasik kat sini.



Sekian. Wassalam.

#healthiswealth
#fitandhealthy
#badansihatotakcergas
#tasikcempakabangi
#fidahshah
#whitebarley


Label:

20 Ulasan:

Di 7/08/2017 07:34:00 PTG, Blogger mrhanafi berkata...

Selfie.. Muka nampak tak penuh

Hahaha

 
Di 7/09/2017 12:10:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Dah tua2 ni..malu lah pulak nak tunjuk muka penuh :D

 
Di 7/09/2017 12:28:00 PTG, Blogger SalbiahM berkata...

dah raya makan macam-macam memang patut bersenam..hihi.

 
Di 7/09/2017 04:05:00 PTG, Blogger Warisan Petani berkata...

Amalan gaya hidup sihat.

 
Di 7/09/2017 04:07:00 PTG, Blogger paridah berkata...

rajin fidah jogging bagus tu

 
Di 7/10/2017 01:59:00 PG, Blogger Adam berkata...

Fit and healthy.

Cukup mudah untuk kita mendapat bentuk badan yang fit and healthy asalkan kita tau menjaga badan kita yang dah fit and healthy bertukar kepada badan yang unfit and unhealthy.

Kalau fidah tak percaya cubalah.

 
Di 7/10/2017 07:49:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Dah makan tanpa henti..masa tido aje berhenti mengunyah :D

 
Di 7/10/2017 07:50:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Susah jugak nak konsisten kalau semangat tak kuat..

 
Di 7/10/2017 07:51:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Banyak jalan dari berlari sebenarnya :D:D

 
Di 7/10/2017 07:52:00 PG, Blogger Fidah Shah berkata...

Macam mana tu En Adam?..
Tapi kalau nak membesar bagai johan senang aje..makan banyak2 tanpa henti.. :)

 
Di 7/10/2017 10:37:00 PG, Blogger hainom OKje berkata...

lama tak berjalan jalan tengok orang tepi tasik FS.... hihi... Lebihnya duduk duduk sambil WA ...Aduhai patutlah tak kurus kurus hihi...

Sebenarnya best jugak keluar peluh kan...

 
Di 7/10/2017 10:57:00 PG, Blogger SalbiahM berkata...

bagus jugak jalan..tapi jalan laju-lajulah

 
Di 7/10/2017 10:58:00 PG, Blogger SalbiahM berkata...

kak OKje tengok je ke? jalanlah sekali..haha

 
Di 7/10/2017 02:07:00 PTG, Blogger Adam berkata...

Hainom/salbiah,
Jangan fikirkan sangat tentang berat badan. Yang penting kita ambik tau samada suami kita suka ke tidak kalau badan kita berat. Sebab kalau terjadi apa2 kat kita suami yg angkat.

Saya memang tak nak tolong angkat.

Selamat hari raya. Dulu saya belum ucap ke ni?

 
Di 7/11/2017 06:47:00 PG, Anonymous raihanah berkata...

saya pun buat ni juga fidah. seminggu 4 atau 5 kali mesti joging

 
Di 7/12/2017 09:26:00 PG, Blogger mrhanafi berkata...

hahaha..

yelah tu..

janji seronok dan happy

 
Di 7/12/2017 04:07:00 PTG, Blogger Hasliynda Umairah berkata...

rajin nya

 
Di 7/12/2017 07:40:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Yang penting heppi..betul tu :D

 
Di 7/12/2017 07:40:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Saya baru nak start..susah jugak nak mula

 
Di 7/12/2017 07:41:00 PTG, Blogger Fidah Shah berkata...

Moga maintain..hihi

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama