September 12, 2017

Kenangan Haji 2016






Assalamulaikum
Akhir-akhir ini saya sibuk sikit mengumpul gambar-gambar kenangan.
Sebelum hilang atau terlupa simpan kat mana-mana baik saya kumpulkan.

Since blog ni pun kadang-kadang dah jadi macam diary, saya nak 'simpan' kat sini.
Boleh juga jadi kenangan dan tatapan sendiri, serta anak cucu... :)
Juga untuk kawan-kawan (mana yang sudi tengok).

Memories are special moments that tell our stories


Sekian. Wassalam

Kerdit lagu: Pergi Haji (Umi Pipik & UJE)
Sebahagian gambar adalah ihsan dari Rayhar Travels


#whiteberley
#haji2016
#rayhartravels
#mekah




14 ulasan:

  1. Kalau gambar tanah suci memang x pernah jemu tengok. Bagus juga letak di blog, moga yang tengok tu akan rasa teringin nak pergi jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rindu sangat kat Mekah kalau tengok gambar tu

      Padam
  2. Kenangan Haji memang patut simpan sebagai kenangan. Mungkin sekali seumur hidup tu. Lagi satu, boleh bagi semangat kat orang lain (macam saya) juga. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga jadi pemberi semangat pada yang lain...
      Moga semua kawan2 juga dapat sampai ke sana..aamiin

      Padam
  3. simpan dlm album sbb time tu tkde digital camera lg..huhu..kenangan haji memori indah mnjadi tetamu Allah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu lah kenangan paling indah dalam hidup..

      Padam
  4. Doa doakanlah ye moga sihat tubuh badan saya dan dipanggil untuk menjadi tetamunya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin...moga kita semua diberikan kesihatan dan dijemput ke sana...

      Padam
  5. kena cpt2 album / frame kan tu sis...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah..dah setahun baru sibuk nak cari. Ni kira apa yg jumpa la...

      Padam
  6. Mmg kenangan paling indah.. bila tengok dan ingat balik, mmg sayu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. The best memory ever...
      Moga dapat ke sana lagi...aamiin

      Padam
  7. Semoga kita semua diberi kesempatan untuk menjadi tetamuNya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin...aamiin. Moga kita semua dijemput menjadi tetamuNya..aamiin

      Padam

Google+ Followers

Pengikut